Siječanj 2018.
01.01.
31.01.
6.
Radionica
06.01.2018
7.
19.
22.
Radionica
22.01.2018
23.
Radionica
23.01.2018
26.
Radionica
26.01.2018
27.
Radionica
27.01.2018
28.
31.

Hrana kao...

Kao što? Kao sve!

U  Centru za kulturu prehrane svoju viziju i cilj ostvarujemo kroz četiri područja: hrana kao kultura, hrana kao lijek, hrana kao ponos i hrana kao užitak. Hranu promatramo kroz ova četiri područja  kako bismo istaknuli njezinu ljepotu, raznolikost i važnost  u svim  područjima.

U području Hrana kao kultura predstavljamo, upoznajemo i degustiramo prehranu različitih tradicija, nacija, vjera.

U modulu Hrana kao lijek pružamo nutricionističke savjete zaprehranu kod bolesti i zdravstvenih stanja, dijetoterapiju, te psihološku podršku u usvajanju zdravih prehrambenih navika.

Ponosno predstavljamo hrvatske autohtone i tradicionalne proizvode, hranu i vino,u modulu Hrana kao ponos kroz edukacije o hrvatskoj gastronomiji, prezentacije i degustacije.

Prostor za zadovoljstvo, zabavu i druženje uz finu hranu stvaramo i otvaramo u paketu radionica Hrana kao užitak.

Pridružite nam se i otkrijte s nama ljepotu, raznolikost i važnost ljudske prehrane!

Radionice

Mala VINSKA škola
23.01.2018

"Vino se ne pije tek da bi se nešto popilo. Da bi se ugasila žeđ. Nije ono za jednu čašu s nogu. Ne. Ono zaslužuje mnogo više od toga." 

Pridružite se Maloj vinskoj školi i saznajte što to vino zaslužuje!

Na radioniciupoznajemo različite sorte, okuse koje stvaraju, utjecaj pojedinih elemenata na konačni okus vina (sunce, tlo, sorta grožđa), sparivanje vina i hrane te kako kušati vino - kako ga doživjeti u potpunosti, kako znati što očekivati od određenog vina i kako to prepoznati.

 

Radionicu vodi naš stručni i iskusni predavač educiran na prestižnoj londonskoj školi Wine and Spirits Education Trust, a koji vodi i certificirane WSET tečajeve razine 1,2 i 3. U Centru za kulturu prehrane.

Tečaj je prikladan za početnike, ali i za napredne vinoljupce i vinoljupke. Naš predavač imat će odgovor i na „teška“ pitanja i  uvijek spremnu priču za „one koji žele znati više“ :)

Broj mjesta je ograničen – rezerviraj svoje!

Kada: 23.1.2018. / 18:30-21:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66

Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 450kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (250kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (450kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - Vino
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Važno

Broj mjesta  je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.  Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Prošle radionice
© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2018 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463