Siječanj 2022.
01.01.
31.01.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
10.
Radionica
10.01.2022
11.
Radionica
11.01.2022
19.
Radionica
19.01.2022
20.
Radionica
20.01.2022
22.
24.
Radionica
24.01.2022
29.
Radionica
29.01.2022
31.
Radionica
31.01.2022
Poklon bon

Hrana kao...

Kao što? Kao sve!

U  Centru za kulturu prehrane svoju viziju i cilj ostvarujemo kroz četiri područja: hrana kao kultura, hrana kao lijek, hrana kao ponos i hrana kao užitak. Hranu promatramo kroz ova četiri područja  kako bismo istaknuli njezinu ljepotu, raznolikost i važnost  u svim  područjima.

U području Hrana kao kultura predstavljamo, upoznajemo i degustiramo prehranu različitih tradicija, nacija, vjera.

U modulu Hrana kao lijek pružamo nutricionističke savjete zaprehranu kod bolesti i zdravstvenih stanja, dijetoterapiju, te psihološku podršku u usvajanju zdravih prehrambenih navika.

Ponosno predstavljamo hrvatske autohtone i tradicionalne proizvode, hranu i vino,u modulu Hrana kao ponos kroz edukacije o hrvatskoj gastronomiji, prezentacije i degustacije.

Prostor za zadovoljstvo, zabavu i druženje uz finu hranu stvaramo i otvaramo u paketu radionica Hrana kao užitak.

Pridružite nam se i otkrijte s nama ljepotu, raznolikost i važnost ljudske prehrane!

Radionice

Mala škola PIVA
24.01.2022

VAŽNO: Molimo Vas obavezno pročitajte napomene u vezi sudjelovanja OVDJE.

 

Već i vrapci na granama znaju za craft, to jest zanatska piva koja su u posljednjih godinu dana postala omiljena među ljubiteljima piva  u Hrvata. Pivska scena raste, Zagreb već ima Festival craft piva, Opatovina uskoro postaje prva hrvatska Beer Street, a Centar za kulturu prehrane ima Malu pivsku školu!

Osim što je iznimno zabavna i ukusna (degustacija 6 craft piva + canape),ova je radionica iznimno edukativna i uči te mnogo toga što vrapci na granama ne znaju.

Radionica daje uvod u temu piva, stilove i okuse kroz jednostavnu i interaktivnu komunikaciju. Upoznajemo različiti stilove, okuse, povijest piva, utjecaj svakog od sastojaka na finalni proizvod, sparivanje piva i hrane i puno, puno više.

Fokusiramo se na hrvatska zanatska piva. Kroz njih 6 učimo kušati, osjetiti i doživjeti pivo. Učimo razgovarati o pivu. 

Radionicu vodi naš stručni i iskusni predavač educiran na prestižnoj londonskoj The Beer Academy.

Tečaj je prikladan za početnike, ali i za napredne pivoljupce. Naš predavač imat će odgovor i na „teška“ pitanja i  uvijek spremnu priču za „one koji žele znati više“ :)

Broj mjesta je ograničen – rezerviraj svoje!

          Svi polaznici dobivaju diplomu!

 

Informacije

          Voditelji: Srđan Lisac

            Kada:  24.1.2022. / 18:00 - 21:00h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

Cijena: Cijena za radionicu  je 350kn

Popust za dvije kupljene radionice ili dolazak u paru: 600kn

NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr

Podaci za uplatu

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Veselimo se druženju!

 

Prošle radionice
© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2022 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466