Listopad 2018.
01.10.
31.10.
4.
Radionica
04.10.2018
15.
Radionica
15.10.2018
16.
Ciklus radionica
16.10.2018 do 16.09.2018
27.
28.
Radionica
28.10.2018
29.
Radionica
29.10.2018

Hrana kao...

Kao što? Kao sve!

U  Centru za kulturu prehrane svoju viziju i cilj ostvarujemo kroz četiri područja: hrana kao kultura, hrana kao lijek, hrana kao ponos i hrana kao užitak. Hranu promatramo kroz ova četiri područja  kako bismo istaknuli njezinu ljepotu, raznolikost i važnost  u svim  područjima.

U području Hrana kao kultura predstavljamo, upoznajemo i degustiramo prehranu različitih tradicija, nacija, vjera.

U modulu Hrana kao lijek pružamo nutricionističke savjete zaprehranu kod bolesti i zdravstvenih stanja, dijetoterapiju, te psihološku podršku u usvajanju zdravih prehrambenih navika.

Ponosno predstavljamo hrvatske autohtone i tradicionalne proizvode, hranu i vino,u modulu Hrana kao ponos kroz edukacije o hrvatskoj gastronomiji, prezentacije i degustacije.

Prostor za zadovoljstvo, zabavu i druženje uz finu hranu stvaramo i otvaramo u paketu radionica Hrana kao užitak.

Pridružite nam se i otkrijte s nama ljepotu, raznolikost i važnost ljudske prehrane!

Radionice

FRANCUSKA - Kulinarska radionica i večera
23.10.2018

Francuska - jedna od najpoznatijih svjetskih kuhinja! Francuzi, slatkorječivi gurmani koji, osim u hrani, znaju uživati u životu!

Pridružite nam se na francuskoj gozbi s velikom gurmanicom i izvrsnom kuharicom Andreom Cukrov! Andrea je, između ostalog, poznata gastroblogerica ( blog Cukar ), voditeljica Škole kuhanja i Male škole slastičarstva u Centru za kulturu prehrane. 

 Putujemo Francuskom  kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani!

Jelovnik:

Piletina u crnom vinu

Pita od luka

Quiche Lorraine

Pileća pašteta

Francuska čokoladna torta 

Svi polaznici dobivaju dar: diplomu &  recepte!

 

Informacije

          Voditelji: Anja Bajt / Andrea Cukrov / Anita Kozina

            Kada: 23.10.2018. / 18-20:30h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

Cijena: Cijena za radionicu i večeru je 500kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (275kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (500kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Prošle radionice
© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2018 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463