Siječanj 2018.
01.01.
31.01.
6.
Radionica
06.01.2018
7.
19.
22.
Radionica
22.01.2018
23.
Radionica
23.01.2018
26.
Radionica
26.01.2018
27.
Radionica
27.01.2018
28.
31.

Hrana kao kultura

U hrani kao kulturi vidimo i  povezivanje s drugim tradicijama, vjerama, otvaranje naših okusnih pupoljaka drukčijim začinima i namirnicama,  a sve u cilju da razbijemo barijere i steknemo sigurnost u rečenici: Svijet je uistinu malen.

"Hrana je simbol ljubavi kada su riječi neprimjerene." Alan D. Wolfelt

"Rajčice i bosiljak hranu čine talijanskom, vino i estragon francuskom. Vrhnje je čini ruskom, limun i cimet grčkom. Umak od soje je čini kineskom, a češnjak dobrom." Alice May Brock

U skladu s mogućnostima, educirat ćemo vas o:

  • Kulturi prehrane pojedinih nacija
  • Kulturi prehrane raznih religija
  • Bontonu za stolom
  • Kulturnim običajima, svetkovinama, blagdanima
  • Trendovima pripremanja i služenja hrane

Biotechnicon je član međunarodnih organizacija: IFOAM (International Federation of Organic Agriculture Movements) i OriGIn  (Organization of Geographical Indications Network) koje garantiraju kvalitetu i autohtonost proizvoda.

 

Radionice

Škola kuhanja 2: SVINJETINA
26.01.2018

Znaš napraviti varivo, pečeno pile i zamijesiti vlastiti kruh, a želiš saznati kako glazirati, savršeno ispeći baš svaki komad mesa i saznati „male tajne velikih majstora“? Pridruži nam se na Školi kuhanja 2 ! 

Možete se prijaviti samo na jednu radionicu ili na cijeli ciklus!

Na radionici učimo:

Obrada i priprema mesa

Porchetta

Kotleti

Lungić

 

Polaznici radionica dobivaju 3 dara: diplomu, recepte i popust 20% u Vivat fina vina vinotekama! 

Popust se odnosi na pjenušce iz stranog asortimana. Polaznici pojedine radionice ostvaruju 1xpopust, a polaznici cijele škole 3x.

Informacije

Voditeljica: Andrea Cukrov 
Kada: 26.1.2018 / 18-20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena pojedine radionice: 500 kn

Popust za rane prijave 45% (do 3 dana prije radionice/ Iznos: 275kn)

Popust za prijave u paru ili dolazak na 2 radionice unutar ciklusa 50% (Iznos 500kn)

Uplate

Jedna rata, uplaćena najmanje 3 dana prije radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Njoki
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

Važne napomene
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. Veselimo se druženju i kuhanju :)

Prošle radionice
© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2018 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463