Siječanj 2022.
01.01.
31.01.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
10.
Radionica
10.01.2022
11.
Radionica
11.01.2022
19.
Radionica
19.01.2022
20.
Radionica
20.01.2022
22.
24.
Radionica
24.01.2022
29.
Radionica
29.01.2022
31.
Radionica
31.01.2022
Poklon bon

Hrana kao kultura

U hrani kao kulturi vidimo i  povezivanje s drugim tradicijama, vjerama, otvaranje naših okusnih pupoljaka drukčijim začinima i namirnicama,  a sve u cilju da razbijemo barijere i steknemo sigurnost u rečenici: Svijet je uistinu malen.

"Hrana je simbol ljubavi kada su riječi neprimjerene." Alan D. Wolfelt

"Rajčice i bosiljak hranu čine talijanskom, vino i estragon francuskom. Vrhnje je čini ruskom, limun i cimet grčkom. Umak od soje je čini kineskom, a češnjak dobrom." Alice May Brock

U skladu s mogućnostima, educirat ćemo vas o:

  • Kulturi prehrane pojedinih nacija
  • Kulturi prehrane raznih religija
  • Bontonu za stolom
  • Kulturnim običajima, svetkovinama, blagdanima
  • Trendovima pripremanja i služenja hrane

Biotechnicon je član međunarodnih organizacija: IFOAM (International Federation of Organic Agriculture Movements) i OriGIn  (Organization of Geographical Indications Network) koje garantiraju kvalitetu i autohtonost proizvoda.

 

Radionice

Škola kuhanja - Crveno meso
19.01.2022

Kuhanje te privlači, ali nikako da kreneš? Želiš usavršiti svoje kulinarske vještine? Želiš zadiviti dragu osobu večerom ? Napraviti vlastitu tjesteninu i kruh ove zime?

Mala škola kuhanja je upravo za tebe!

Crveno meso

 

- Upoznavanje s vrstama crvenog mesa i osnovni odresci
- Priprema ramsteka
- Priprema umaka od junećeg buta
- Priprema njoka za prilog
- Tostiranje kruha i priprema začinjenog maslaca za ramstek

  Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu!

 

Informacije

          Voditelji: Darko Debić / Anita Kozina / Lucija Zebić

            Kada:  19.1.2022. / 18:00 - 21:00h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

Cijena: Cijena za radionicu  je 350kn

Popust za dvije kupljene radionice ili dolazak u paru: 600kn

NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr

Podaci za uplatu

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Veselimo se druženju!

WOK 101
20.01.2022
Prošle radionice
© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2022 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466