Ožujak 2020.
01.03.
31.03.
Ciklus radionica
Svakodnevno
9.
Radionica
09.03.2020
12.
Radionica
12.03.2020
14.
15.
Radionica
15.03.2020
16.
Radionica
16.03.2020
18.
Radionica
18.03.2020
19.
Radionica
19.03.2020
21.
22.
23.
Radionica
23.03.2020
25.
Radionica
25.03.2020
26.
Radionica
26.03.2020
28.
Ciklus radionica
28.03.2020 do 29.03.2020
29.
Ciklus radionica
28.03.2020 do 29.03.2020
30.
Radionica
30.03.2020
Poklon bon

Hrana kao lijek

Hranom oplemenjujemo svoje životne navike, obogaćujemo duh, ali i liječimo tijelo. Zbog toga smo u svoj program uveli i modul hrane kao lijeka. Iskusni nutricionisti i psiholozi suradnici pomoći će nam da edukacijom i praktičnom primjenom naučenog poboljšamo svoje zdravstveno stanje kod pojedinih kroničnih bolesti, stanja organizma, uvjeta ili načina života.

Uz stručnu pomoć nutricionista, više nismo prepušteni sami sebi već plan prehrane osmišljavamo uz pravilno savjetovanje. Podršku našoj  motivaciji, ustrajnosti u uspješnoj promjeni prehrambenih navika i životnog stila pruža  psiholog i zdravstveni coach.

"Ti si ono što jedeš. Što želiš biti?" Julie Murphy

"Neka hrana bude tvoj lijek, a tvoj lijek tvoja hrana." Hipokrat

Radionice

Mala škola GINA
30.03.2020

Mala škola GINA

Gin je in! 

Uz bogatu vinsku tradiciju, jaku craft scenu, Hrvatska se može pohvaliti s vrlo kvalitetnim ginovima. Imat ćete priliku uživati u pet selektiranih hrvatskih ginova i s našim predavačima te upoznati Hrvatsku od sjevera do juga.

Također, osim što je iznimno zabavna i ukusna, na radionici naučit ćete o stilovima, saznat ćete zanimljive priče o kultnom piću današnjice, povijesti gina, kako i zašto je postalo tako popularno…

Naši predavači uvest će vas u svijet hrvatskih craft ginova, objasniti zašto baš craft ginovi i ono najslađe, pomoći vam da savladate tehniku pripremanja gin tonik koktela u kućnoj radinosti. Ne, ne pričamo o ulijevanju gina i tonica po vlastitom ukusu i mjeri, nego o umijeću spravljanja dobrog koktela, potrebnim sastojcima, njihovim stanjima-temperaturama,-jačinama, začinima, dodacima, čašama i svim drugim faktorima koji čine majstorski koktel mogućim i kud kuće.

 

Uz radionicu i degustaciju svih ginova i spravljenih koktela, svi polaznici dobivaju diplomu!

 

Informacije

          Voditelji: Dijana Adžić i Filip Fabijanić

            Kada: 30.3.2020. / 18-20:30h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 

Cijena: Cijena za radionicu  je 550kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (300kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (550kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

 

Podaci za uplatu
 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
 

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Veselimo se druženju!

Prošle radionice
© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2020 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466