Veljača 2019.
01.02.
28.02.
12.
Radionica
12.02.2019
18.
Radionica
18.02.2019
22.
Ciklus radionica
22.02.2019 do 24.02.2019
24.
Ciklus radionica
22.02.2019 do 24.02.2019
25.
Radionica
25.02.2019
Poklon bon

Hrana kao ponos

Hrana kao ponos za nas predstavlja, prvenstveno, isticanje hrvatskih autohtonih proizvoda s pričom, potpisom i tradicijom.

Važni su nam:

  • Hrvatski autohtoni proizvodi
  • Hrvatski proizvodi s dodanom vrijednošću
  • Priprema proizvoda s dodanom vrijednošću
  • Kombiniranje i degustacije proizvoda s pričom
  • Promičemo hrvatsko, kupujemo hrvatsko i jedemo hrvatsko

Radionice

Masterclass - Vučena tijesta
16.02.2019

Vučena tijesta jedan su od najvećih izazova kada su u pitanju tijesta. Kupovne kore su "ziher" i uvijek nadohvat ruke, ali domaće tijesto je sasvim nešto drugo i bureci, pite i štrudle od domaćih kora su svemirski fine i nemjerljive s onima napravljenim u kupovnim korama.

Ako ste imali bake, majke, tete ili koga god - znate to. Ili ste barem bili u planinarskom domu i probali (ako ne, brzo na Sljeme!).

Na radionici ovladavamo ovom drevnom vještinom izrade domaćeg vučenog tijesta. Radit ćemo usporedno ručno i s kuhinjskim robotom Kenwood kako bismo vidjetli razlike u tehnici, rezultatima, vremenu i drugom.

Što ćemo raditi, jesti i kući ponijeti (ako štogod ostane)

Burek (meso)

Pita sirnica (sir) 

Pita krumpiruša

Štrudla slatka višnja

Štrudla slatka jabuke

Radionica se realizira u suradnji s Kenwood Hrvatska. 

    Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!

Informacije

          Voditelji: Anja Bajt  / Tanja Pastuović Klaić / Anita Kozina 

            Kada: 16.2.2019. / 10-12:30h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

Cijena: Cijena za radionicu  je 500kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (275kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (500kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Mala PIVSKA Škola
18.02.2019
Prošle radionice
© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466