Siječanj 2022.
01.01.
31.01.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
10.
Radionica
10.01.2022
11.
Radionica
11.01.2022
19.
Radionica
19.01.2022
20.
Radionica
20.01.2022
22.
24.
Radionica
24.01.2022
29.
Radionica
29.01.2022
31.
Radionica
31.01.2022
Poklon bon

Davanje privole za obradu osobnih podataka

Centar za kulturu prehrane (Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o.; sa sjedištem na adresi Hrvatskih iseljenika 30, Split;  OIB 44256146678) u svom poslovanju koristi Vašu adresu elektronske pošte te ime i prezime. U nastavku je opis tri načina na koji navedeni podaci dolaze u evidencije, opis i svrha načina korištenja tih podataka, način na koji dajete privolu i način na koji ju možete opozvati. Uz to, navedeno je koji podaci ostaju zabilježeni tijekom plaćanja programa.

Prijava na programe putem emaila ili telefonski

Prilikom prijave na neki od programa Centra za kulturu prehrane (Biotechnicon d.o.o.) putem poruke elektronske pošte ili telefonski te davanjem adrese elektronske pošte. Ovim putem Centar za kulturu prehrane (Biotechnicon d.o.o.) treba evidentirati Vašu adresu elektronske pošte u svrhu ažurne komunikacije u vezi programa. Za to trebate dati privolu.

Privola se daje putem odgovarana na mail poslan od strane Centar za kulturu prehrane (Biotechnicon d.o.o.) gdje se na traženom mjestu upisuje: Da, suglasan/suglasna sam da Centar za kulturu prehrane (Biotechnicon d.o.o.) koristi moju adresu elektronske pošte za komunikaciju u vezi programa te slanje informacija o budućim programima.

U bilo kojem trenutku možete opozvati privolu slanjem poruke elektronske pošte na info@kulturaprehrane.hr u formi:

Naslov: Opoziv davanja privole za ovu adresu elektronske pošte adresu

Davanjem privole pristajete na upisivanje Vaše adrese elektronske pošte u internu tablicu Centra za kulturu prehrane (Biotechnicon d.o.o.). Svrha zadržavanja adrese elektronske pošte je komunikacija između Centra za kulturu prehrane (Biotechnicon d.o.o.) i Vas kao interesenta za programe. Jedini podatak koji stoji u bazi je adresa elektronske pošte koja je nužna kako bi se interesenti i polaznici programa pravovremeno informirali o programu te, naknadno, dobili recepte ili druge dokumente u vezi programa. Također, za slanje povremenih informacija o budućim programima.

Interna tablica je u formatu Microsoft Excel tablice koja se kontinuirano ažurira, a pohranjuje se na Dropbox servisu na zaštićenom korisničkom računu Centra za kulturu prehrane (Biotechnicon d.o.o.) u datoteci kojoj pristup ima isključivo Voditelj obrade osobnih podataka. Drobox je usluga hostinga datoteka koju vodi američka tvrtka Dropbox, Inc., sa sjedištem u San Franciscu, Kalifornija, a nudi pohranu u oblaku, sinkronizaciju datoteka, osobni oblak i softver klijenta. Centar za kulturu prehrane (Biotechnicon d.o.o.) svoj račun i podatke štiti putem redovno ažuriranih šifri.

Upisivanje na potpisnu listu prilikom dolaska na programe

Prilikom dolaska na neki od programa upisujete se na potpisnu listu gdje upisujete:

  • ime i prezime: isključivo u svrhu popunjavanja diplome koju dobivate nakon programa
  • adresa elektronske pošte: za svrhu opisanog u točci 1. (ako se niste prijavili direktno, nego dolazite kao pratnja te niste ranije komunicirali mailom i dali privolu)
  • pitanje odakle ste saznali za naše programe: služi kao informacija za Centar za kulturu prehrane (Biotechnicon d.o.o.)
  • privola za korištenje fotografija i/ili video materijala na društvenim mrežama: upisujete DA ili NE

Na potpisnoj isti jedini nužan podatak je ime i prezime u svrhu izdavanja diplome. Ako ne želite upisivati ime i prezime, nije nužno, a u tom slučaju ne možemo izdati diplomu.

Liste se nakon radionice uništavaju. Ostaje evidentirana adresa elektroničke pošte, a s kojom postupamo kako je opisano u točci 1.

E-mail komunikacija putem sustava MailChimp / Newsletter

Za komunikaciju putem poruka elektronske pošte komunikaciju u svrhu informiranja o programima  koristimo sustav MailChimp čija je tvrtka vlasnik locirana u Sjedinjenim Američkim Državama. Kompanija MailChimp koristi propisane sigurnosne mjere za zaštitu podataka usklađene sa sigurnosnim zahtjevima Europske Unije (Privacy Shield certifikat).

Na Newsletter se možete upisati putem kontakt forme koja postoji na internetskoj stranici i Facebook stranici Centra za kulturu prehrane. Popunjavanjem obrasca, pristajete primati povremene poruke o programima.

Unutar svake poruke, na dnu poruke elektronske pošte,  integriran je tekst s poveznicom na odjavu s liste tj. opoziv privole te se isključivo tim putem možete odjaviti s Newslettera u bilo kojem trenutku.

Plaćanje

Proces prijave na programe zahtijeva prethodno plaćanja programa putem Internet bankarstva ili opće uplatnice. Podaci  koji ostaju evidentirani su: ime i prezime, adresa, mjesto stanovanja, OIB. Podaci su evidentirani u knjigovodstvu za točno određenu i propisanu svrhu. Podatke čuvamo 11 godina i jednom godišnje dostavljamo poreznoj upravi kroz obrazac OPZ-STAT-01. Podaci se dijele s trećim stranama niti se povezuju s podatkom adresa elektronske pošte.

Opće napomene

U svako doba možete opozvati danu privolu neovisno o kojem od tri načina ste ju dali, a na način kako je opisano za pojedini bez naknade i objašnjenja.

Ovim putem Vas želimo informirati da, osim što možete kontaktirati našeg voditelja obrade osobnih podataka čiji kontakt podaci su navedeni u nastavku teksta, imate pravo i na prigovor nadzornom tijelu.

Voditelj obrade podataka i jedina osoba koja ima pristup evidenciji je Varga Vanja, voditeljica Centra za kulturu prehrane. Kontakt mail je varga@kulturaprehrane.hr te telefon 091 481 4466. 

Centar za kulturu prehrane (Biotechnicon d.o.o.)  će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR)  uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja.

Centar za kulturu prehrane (Biotechnicon d.o.o.) štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja internetskih stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti i ne dijeli ih s trećim osobama osim u slučajevima koji su izričito propisani zakonom.

Za sva pitanja i podršku, na raspolaganju Vam je voditelj zaštite osobnih podataka kojem se slobodno možete obratiti:

Varga Vanja, voditeljica Centra za kulturu prehrane

adresa elektronske pošte: varga@kulturaprehrane.hr

telefon:  091 481 4466.  

Centar za kulturu prehrane (Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o.; sa sjedištem na adresi Hrvatskih iseljenika 30, Split;  OIB 44256146678).

Radionice

Cjelodnevna škola kuhanja
22.01.2022

VAŽNO: Molimo Vas obavezno pročitajte napomene u vezi sudjelovanja OVDJE.

 

Cjelodnevna Škola kuhanja

Ideja Škole kuhanja je kroz jednodnevno druženje naučiti:

- kuharske tehnike i obradu namirnica 
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove 
- osnovne slastičarske recepte
- uparivati hranu i vino
- izdada 12+ recepata

Teme:

1. Domaća tjestenina i umaci 
2. Jela „na žlicu“ 
3. Bijelo meso 
4. Crveno meso 
5. Riba i plodovi mora 
6. Domaći kruh i namazi (slatki i slani) 

Recepti:

1. juha – krem od brokule

2. gulaš

3. domaća tjestenina –siroki rezanci

4. umaci za tjesteninu – ragu i aglio olio

5. pileća rolada

6. pečena krilca

7. lungić i začini

8. rižoto lignje

9. riba iz škartoca s povrćem

10. brokula s kvinojom

11. irski soda kruh

12. focaccia

13. hummus

14. pileća pašteta 

 

Voditeljica: Anja Bajt / Anita Kozina /  Tanja Pastuović Klaić


Kada:  22.1.2022.  /10:00-16:00h


Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
 

Cijena: Cijena za radionicu  je 1150kn

Popust za kupljenu Cjelodnevnu školu slastica i kuhanja  (paket)  ili dolazak u paru na jednu od cjelodnevnih škola: 2000kn

 

NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr

Podaci za uplatu

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Veselimo se druženju!

9.7. Škola kuhanja

Ideja Škole kuhanja je kroz jednodnevno druženje naučiti:

- kuharske tehnike i obradu namirnica 
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove 
- osnovne slastičarske recepte
- uparivati hranu i vino
- izdada 12+ recepata

Teme:

1. Domaća tjestenina i umaci 
2. Jela „na žlicu“ 
3. Bijelo meso 
4. Crveno meso 
5. Riba i plodovi mora 
6. Domaći kruh i namazi (slatki i slani) 

Recepti:

1. juha – krem od brokule

2. gulaš

3. domaća tjestenina –siroki rezanci

4. umaci za tjesteninu – ragu i aglio olio

5. pileća rolada

6. pečena krilca

7. lungić i začini

8. rižoto lignje

9. riba iz škartoca s povrćem

10. brokula s kvinojom

11. irski soda kruh

12. focaccia

13. hummus

14. pileća pašteta 

 

Voditeljica: Andrea Cukrov / Anja Bajt


Kada: 9.7.2017.  /13:00-19:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena:
Radionica: 1500kn
Popust za prijave do 2 dana ranije 50% Cijena: 750kn
Popust za prijave u paru: po osobi 550kn 

 

UPUTE ZA PLAĆANJE:

Mogućnost plaćanja u 3 rate. Posljednja rata mora biti uplaćena 2 dana prije tečaja.
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola SLASTIČARSTVA / Škola KUHANJA
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Broj mjesta  je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.  Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

 

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Mala škola PIVA
24.01.2022
Prošle radionice
© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2022 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466