Prosinac 2018.
01.12.
31.12.
3.
Radionica
03.12.2018
8.
9.
Radionica
09.12.2018
10.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
Radionica
10.12.2018
11.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
14.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
15.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
16.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
17.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
Radionica
17.12.2018
18.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
23.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
Poklon bon

Hrana kao užitak

Uživamo u kuhanju, uživamo jesti, zašto ne bismo uživali zajedno?

U našoj se kuhinji svi zabavljaju – od osobe koja guli krumpir do osobe koja otapa čokoladu. A spremni smo za sve: kuhati sa svim namirnicama, spremati predjela, glavna jela i deserte, uživati u tematskim večerima, pripremati se za Božić ili Uskrs finim kolačima.Naučit ćemo kako se to ono kuha rižoto, što je pâte brisée a što pâte sucrée, zašto se u recepte uvijek stavlja prstohvat soli i kako iznenaditi svu rodbinu najboljom tortom, najsočnije pečenim mesom i drugim uživancijama.

Želimo da postanete dio naše priče u kojoj zadivljujemo nepce dobrim vinima, širimo zjenice primamljivim jelima, učimo kako koristiti pojedine tehnike i namirnice.

"Privuci stolicu. Pridruži nam se. Kušaj. Život je tako beskonačno ukusan." Ruth Reichl

U središtu su:

  • Kulinarske radionice (slana i slatka jela spremaju se pod stručnim vodstvom, na radionici sudjeluju svi polaznici)
  • Degustacije raznih proizvoda i jela
  • Timski programi s kuhanjem
  • Tematske večeri (prihvaćamo i vaše prijedloge!)

Radionice

MEKSIKO - Kulinarska radionica & Večera
18.12.2018

Putujemo u Meksiko uz 7 slasnih recepata!

Jelovnik:

 Tortilje (izrada) + 2 jela s tortiljama

Quesadillas s povrćem

Fajitas s piletinom
 
Guacamole umak
 
Juha od kukuruza
 
Chilli con carne (tex-mex) od mljevene junetine + riža
 
Meksički svadbeni kolačići

 

          Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!

Informacije

          Voditelji: Tanja Pastuović Klaić / Anita Kozina / Anja Bajt

            Kada: 18.12.2018. / 18-20:30h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

Cijena: Cijena za radionicu i večeru je 500kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (275kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (500kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Mala PIVSKA Škola
14.01.2019
Prošle radionice
© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2018 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463