Svibanj 2020.
01.05.
31.05.
Ciklus radionica
Svakodnevno
10.
17.
19.
Poklon bon

Hrana kao užitak

Uživamo u kuhanju, uživamo jesti, zašto ne bismo uživali zajedno?

U našoj se kuhinji svi zabavljaju – od osobe koja guli krumpir do osobe koja otapa čokoladu. A spremni smo za sve: kuhati sa svim namirnicama, spremati predjela, glavna jela i deserte, uživati u tematskim večerima, pripremati se za Božić ili Uskrs finim kolačima.Naučit ćemo kako se to ono kuha rižoto, što je pâte brisée a što pâte sucrée, zašto se u recepte uvijek stavlja prstohvat soli i kako iznenaditi svu rodbinu najboljom tortom, najsočnije pečenim mesom i drugim uživancijama.

Želimo da postanete dio naše priče u kojoj zadivljujemo nepce dobrim vinima, širimo zjenice primamljivim jelima, učimo kako koristiti pojedine tehnike i namirnice.

"Privuci stolicu. Pridruži nam se. Kušaj. Život je tako beskonačno ukusan." Ruth Reichl

U središtu su:

  • Kulinarske radionice (slana i slatka jela spremaju se pod stručnim vodstvom, na radionici sudjeluju svi polaznici)
  • Degustacije raznih proizvoda i jela
  • Timski programi s kuhanjem
  • Tematske večeri (prihvaćamo i vaše prijedloge!)

Radionice

Prošle radionice
© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2020 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466