Srpanj 2017.
01.07.
31.07.
8.
11.
Radionica
11.07.2017
12.
Radionica
12.07.2017
13.
16.

Hrana kao užitak

Uživamo u kuhanju, uživamo jesti, zašto ne bismo uživali zajedno?

U našoj se kuhinji svi zabavljaju – od osobe koja guli krumpir do osobe koja otapa čokoladu. A spremni smo za sve: kuhati sa svim namirnicama, spremati predjela, glavna jela i deserte, uživati u tematskim večerima, pripremati se za Božić ili Uskrs finim kolačima.Naučit ćemo kako se to ono kuha rižoto, što je pâte brisée a što pâte sucrée, zašto se u recepte uvijek stavlja prstohvat soli i kako iznenaditi svu rodbinu najboljom tortom, najsočnije pečenim mesom i drugim uživancijama.

Želimo da postanete dio naše priče u kojoj zadivljujemo nepce dobrim vinima, širimo zjenice primamljivim jelima, učimo kako koristiti pojedine tehnike i namirnice.

"Privuci stolicu. Pridruži nam se. Kušaj. Život je tako beskonačno ukusan." Ruth Reichl

U središtu su:

  • Kulinarske radionice (slana i slatka jela spremaju se pod stručnim vodstvom, na radionici sudjeluju svi polaznici)
  • Degustacije raznih proizvoda i jela
  • Timski programi s kuhanjem
  • Tematske večeri (prihvaćamo i vaše prijedloge!)

Radionice

Prošle radionice
© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463