Prosinac 2023.
01.12.
31.12.
Poklon bon

Degustacija i prezentacija proizvoda

Približavamo vam Hrvatsku i svijet kroz hranu i vina. Poznajemo gastronomiju različitih zemalja i kultura,  a posebno smo stručni i zaljubljeni u hrvatsku gastronomsku baštinu.
Blisko surađujemo s malim hrvatskim proizvođačima tradicionalnih, ekoloških te autohtonih proizvoda sa zaštićenim geografskim porijeklom.

Biotechnicon (krovna ustanova nad Centrom za kulturu prehrane) je član međunarodnih organizacija: IFOAM (InternationalFederationofOrganicAgricultureMovements) i OriGIn  (OrganizationofGeographicalIndicationsNetwork) koje garantiraju kvalitetu i autohtonost proizvoda.

Upravo je zato Centar za kulturu prehrane pravo mjesto za promociju vaših i naših autohtonih proizvoda. Želite li predstaviti svoj pršut, svoje zelje, svoje ulje? Ili možda želite za sebe i suradnike, prijatelje i kolege organizirati degustaciju hrvatskih autohtonih proizvoda?

U Centru za kulturu prehrane podržavamo takvu promociju. Dobrodošli!

Naši programi pružaju iskustva Hrvatske gastronomije kroz programe degustacije autohtonih proizvoda i vina praćene pričom o njihovom nastanku, podrijetlu, regiji, zemljopisnim, povijesnim, kulturnim i drugim specifičnostima.

Croatian Gastronomy Exhibition - Delicious Foods

Ovaj program ima fokus na hranu te uključuje degustaciju autohtonih hrvatskih proizvoda: Dalmatinski, Krčki i Drniški pršut, Slavonski kulen, Paški sir, maslinova ulja i masline, bučine sjemenke, bučino ulje i drugo.

Croatian Gastronomy Exhibition – Fine Wines

Ovaj program ima fokus na bogatu vinsku kartu hrvatske. Prezentiranje i kušanje vina iz različitih regija Hrvatske vodi certificirani predavač od strane jedne od svjetski najpoznatijih vinskih škola, Wine&SpiritEducation Trust.

  • Broj polaznika: 2 - 16
  • Trajanje: 2 sata

Radionice

Bao & Gyoza - Kulinarska edukacija & večera
11.12.2023

Bao peciva i gyoze. Mljac!

Pripremamo ova dva pomalo delikatna, a prefina specijaliteta i sve naravno večeramo.

 

Broj mjesta je ograničen na 8 – rezerviraj svoje!

Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu!

 

Informacije

       

            Kada: 

             11.12.2023. / 18:00 - 20:30h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

Cijena: Cijena za radionicu  je  65,00 EUR*

Popust za dvije kupljene radionice ili dolazak u paru je 15%: 110,00 EUR*  

* Cijene su izračunate prema konverziji 7,5345 kuna za euro.

 

NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr

Podaci za uplatu

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Veselimo se druženju!

WOK
15.12.2023
Prošle radionice