Studeni 2017.
01.11.
30.11.
8.
Radionica
08.11.2017
10.
Ciklus radionica
10.11.2017 do 12.11.2017
12.
Ciklus radionica
10.11.2017 do 12.11.2017
14.
20.
Radionica
20.11.2017
22.
27.
Radionica
27.11.2017
29.
Radionica
29.11.2017

Degustacija i prezentacija proizvoda

Približavamo vam Hrvatsku i svijet kroz hranu i vina. Poznajemo gastronomiju različitih zemalja i kultura,  a posebno smo stručni i zaljubljeni u hrvatsku gastronomsku baštinu.
Blisko surađujemo s malim hrvatskim proizvođačima tradicionalnih, ekoloških te autohtonih proizvoda sa zaštićenim geografskim porijeklom.

Biotechnicon (krovna ustanova nad Centrom za kulturu prehrane) je član međunarodnih organizacija: IFOAM (InternationalFederationofOrganicAgricultureMovements) i OriGIn  (OrganizationofGeographicalIndicationsNetwork) koje garantiraju kvalitetu i autohtonost proizvoda.

Upravo je zato Centar za kulturu prehrane pravo mjesto za promociju vaših i naših autohtonih proizvoda. Želite li predstaviti svoj pršut, svoje zelje, svoje ulje? Ili možda želite za sebe i suradnike, prijatelje i kolege organizirati degustaciju hrvatskih autohtonih proizvoda?

U Centru za kulturu prehrane podržavamo takvu promociju. Dobrodošli!

Naši programi pružaju iskustva Hrvatske gastronomije kroz programe degustacije autohtonih proizvoda i vina praćene pričom o njihovom nastanku, podrijetlu, regiji, zemljopisnim, povijesnim, kulturnim i drugim specifičnostima.

Croatian Gastronomy Exhibition - Delicious Foods

Ovaj program ima fokus na hranu te uključuje degustaciju autohtonih hrvatskih proizvoda: Dalmatinski, Krčki i Drniški pršut, Slavonski kulen, Paški sir, maslinova ulja i masline, bučine sjemenke, bučino ulje i drugo.

Croatian Gastronomy Exhibition – Fine Wines

Ovaj program ima fokus na bogatu vinsku kartu hrvatske. Prezentiranje i kušanje vina iz različitih regija Hrvatske vodi certificirani predavač od strane jedne od svjetski najpoznatijih vinskih škola, Wine&SpiritEducation Trust.

  • Broj polaznika: 2 - 16
  • Trajanje: 2 sata

Radionice

Mala PIVSKA Škola
20.11.2017

Već i vrapci na granama znaju za craft, to jest zanatska piva koja su u posljednjih godinu dana postala omiljena među ljubiteljima piva  u Hrvata. Pivska scena raste, Zagreb već ima Festival craft piva, Opatovina uskoro postaje prva hrvatska Beer Street, a Centar za kulturu prehrane ima Malu pivsku školu!

Osim što je iznimno zabavna i ukusna (degustacija 6 craft piva + canape),ova je radionica iznimno edukativna i uči te mnogo toga što vrapci na granama ne znaju.

Radionica daje uvod u temu piva, stilove i okuse kroz jednostavnu i interaktivnu komunikaciju. Upoznajemo različiti stilove, okuse, povijest piva, utjecaj svakog od sastojaka na finalni proizvod, sparivanje piva i hrane i puno, puno više.

Fokusiramo se na hrvatska zanatska piva. Kroz njih 6 učimo kušati, osjetiti i doživjeti pivo. Učimo razgovarati o pivu. 

Radionicu vodi naš stručni i iskusni predavač educiran na prestižnoj londonskoj The Beer Academy.

Tečaj je prikladan za početnike, ali i za napredne pivoljupce. Naš predavač imat će odgovor i na „teška“ pitanja i  uvijek spremnu priču za „one koji žele znati više“ :)

Broj mjesta je ograničen – rezerviraj svoje!

          Svi polaznici dobivaju diplomu!

Kada: 20.11.2017. / 18:30-21:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66

Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 450kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (250kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (450kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - Pivo
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Važno

Broj mjesta  je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.  Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Veselimo se druženju i degustaciji :)

Prošle radionice
© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463