Srpanj 2017.
01.07.
31.07.
8.
11.
Radionica
11.07.2017
12.
Radionica
12.07.2017
13.
16.

Degustacija i prezentacija proizvoda

Približavamo vam Hrvatsku i svijet kroz hranu i vina. Poznajemo gastronomiju različitih zemalja i kultura,  a posebno smo stručni i zaljubljeni u hrvatsku gastronomsku baštinu.
Blisko surađujemo s malim hrvatskim proizvođačima tradicionalnih, ekoloških te autohtonih proizvoda sa zaštićenim geografskim porijeklom.

Biotechnicon (krovna ustanova nad Centrom za kulturu prehrane) je član međunarodnih organizacija: IFOAM (InternationalFederationofOrganicAgricultureMovements) i OriGIn  (OrganizationofGeographicalIndicationsNetwork) koje garantiraju kvalitetu i autohtonost proizvoda.

Upravo je zato Centar za kulturu prehrane pravo mjesto za promociju vaših i naših autohtonih proizvoda. Želite li predstaviti svoj pršut, svoje zelje, svoje ulje? Ili možda želite za sebe i suradnike, prijatelje i kolege organizirati degustaciju hrvatskih autohtonih proizvoda?

U Centru za kulturu prehrane podržavamo takvu promociju. Dobrodošli!

Naši programi pružaju iskustva Hrvatske gastronomije kroz programe degustacije autohtonih proizvoda i vina praćene pričom o njihovom nastanku, podrijetlu, regiji, zemljopisnim, povijesnim, kulturnim i drugim specifičnostima.

Croatian Gastronomy Exhibition - Delicious Foods

Ovaj program ima fokus na hranu te uključuje degustaciju autohtonih hrvatskih proizvoda: Dalmatinski, Krčki i Drniški pršut, Slavonski kulen, Paški sir, maslinova ulja i masline, bučine sjemenke, bučino ulje i drugo.

Croatian Gastronomy Exhibition – Fine Wines

Ovaj program ima fokus na bogatu vinsku kartu hrvatske. Prezentiranje i kušanje vina iz različitih regija Hrvatske vodi certificirani predavač od strane jedne od svjetski najpoznatijih vinskih škola, Wine&SpiritEducation Trust.

  • Broj polaznika: 2 - 16
  • Trajanje: 2 sata

Radionice

Prošle radionice
© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463