Listopad 2019.
01.10.
31.10.
7.
Radionica
07.10.2019
11.
Ciklus radionica
11.10.2019 do 13.10.2019
13.
Ciklus radionica
11.10.2019 do 13.10.2019
14.
Radionica
14.10.2019
17.
Radionica
17.10.2019
20.
21.
Radionica
21.10.2019
24.
26.
Radionica
26.10.2019
27.
Radionica
27.10.2019
28.
Radionica
28.10.2019
30.
Poklon bon

Pivska edukacija The Beer & Cider Academy

Britanska The Beer & Cider Academy je institucija za edukaciju, s ciljem boljeg razumijevanja, vrednovanja i razumnog uživanja u pivu. Mala grupa zaljubljenika u pivo 2003. godine je osnovala The Beer Academy, da bi ubrzo stekla podršku mailh i velikih pivovara, trgovaca pivom, stručnih udruga i udruga potrošača, koji su financirali troškove pokretanja akademije, te osigurali razvoj serije tečajeva i edukacijskih materijala. Od 2007 godine The Beer Academy je operativni dio The Institute of Brewing and Distilling (IBD), najveće svjetske stručne organizacije za pivarsku industriju. Centar za kulturu prehrane je od kolovoza 2015. godine The Beer Academy edukacijski partner. Uključivanjem cider programa The Beer Academy mijenja ime u The Beer & Cider Academy. Predavanja u Centru za kulturu prehrane održavaju odobreni The Beer & Cider Academy predavači s pravom strasti za pivom.

The Beer & Cider Academy predavanja mogu se organizirati na dva jezika, hrvatskom i engleskom. Svi materijali namijenjeni polaznicima su na engleskom jeziku. Ispit je na engleskom jeziku na načelu višestrukog izbora i obrađuje u matičnoj kući u Londonu. Certfikat izdaje matična kuća u Londonu.

Radionice

Jednodnevna škola slastičarstva
20.10.2019

Jednodnevna škola slastičarstva

Na radionici učimo raditi 12 recepata kroz koje prolazimo sve teme osnova slastičarstva koje su sadržane u Maloj školi slastičarstva. Voditeljica je Andrea Kozina, velika zaljubljenica u slastičarstvo koja svoje umijeće prenosi na poznatom gastroblogu Veseli trbuh.


TEME
Osnovni biskviti
Osnovne kreme
Božićni keksići
Osnovna prhka tijesta
Osnovna dizana tijesta
Zdravije slastice
Vučena tijesta


RECEPTI
- sacher biskvit
- joconde biskvit
- čokoladni ganache
- slastičarska krema
- voće (dekoracija, posluživanje)
- dizana (orehnjača/makovnjača)
- vučena (štrudla: sir/jabuke)
- zdravi čokoladni mousse i edukacija o zamjenama za brašno i šećer
- prhko tijesto za pitu i keksiće
- keksi s komadićima čokolade (osnovno tijesto za kekse)
- nadjev za pitu: lemon curd (krema od limuna) + meringue
- nadjev za prhke keksiće: marmelada
 

Voditeljica: Anja Bajt / Anita Kozina / Andrea Cukrov / Tanja Pastuović Klaić


Kada: 20.10.2019.  /10:00-16:00h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena:
Radionica: 1750kn
Popust za prijave do 3 dana ranije 45% Cijena: 960kn
Popust za prijave u paru 50%. Cijena: 1750kn 

UPUTE ZA PLAĆANJE:

Mogućnost plaćanja u 3 rate. Posljednja rata mora biti uplaćena 2 dana prije tečaja.
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola SLASTIČARSTVA 
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Broj mjesta  je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.  Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Mala škola kave
21.10.2019
Prošle radionice
© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466