Listopad 2017.
01.10.
31.10.

Timski programi s kuhanjem

"Kad jedemo zajedno, kad smo namjerno sjeli da bismo jeli, život je bolji, bez obzira na okolnosti."Thomas Keller

Zašto hrana i kuhanje?
Zašto ne?
Kad jedemo zajedno – život je bolji! Mi bismo dodali i: kad kuhamo zajedno – život je bolji.

Hrana i kuhanje su nam u krvi. Brzo spajaju ljude, potiču kreativnost, suradnju, dijeljenje te prirodnu izmjenu uloga upravljanja i vodstva. Što je najbolje, rezultiraju opuštanjem, užitkom i zabavom.
Hrana i kuhanje zajednički su nazivnik izgradnje i poboljšanja timskih odnosa. Zabava koju stvaraju naš jetajni sastojak transformacije Vašeg tima.

Dobrodošli u našu kuhinju! Stavimo pregače i kuhajmo :)
U našem prostoru možete organizirati team building večeri i domjenke za sebe ili svoje suradnike. Odaberite želite li zajedno kuhati i jesti hranu koju ste sami pripremili ili želite uživati u degustacijama autohtonih proizvoda? Naravno, uz dobru hranu ide i dobro vino.

Programe oblikujemo prema Vašim potrebama te pažljivo biramo svaki detalj. Predlažemo Vam jelovnik i prikladno vino. Kako bi sve teklo „glatko“, cijelo vrijeme smo s Vašim timom. Dodatne elemente timskog razvoja možete dogovoriti s našim psihologom.

Vi birate, mi organiziramo

  • Broj polaznika: 2 - 12
  • Trajanje: 3 sata

Radionice

JAPAN 1 Sushi & Gyoza - kulinarska radionica i večera
24.10.2017

RADIONICA JE ODGOĐENA - PRIMAMO REZERVACIJE ZA TERMIN U STUDENOM! Informacije su jednake kao za ovu radionicu (na dnu)! Upisat ćemo Vaše rezervacije i obavijestiti Vas čim definiramo termin! Hvala :)

 

Otiskujemo se na gastro putovanje kroz svjetske kuhinje put  Japana! Putovali smo već u Japan sa starim prijateljima iz trgovine japanskim specijalitetima Destinatio TokyoKuha nam dragi Shin Ayukawa, jedan od dvojice vlasnika dućana. Shin i njegov partner, Antonio Jerković (Toni), nakon života i rada u Tokyu i New York-u, odlučili su se na hrvatsku avanturu.

Putujemo u Japan kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani!

Shin & Toni nas uče spremati:

 

SUSHI

GYOZA

 

Svi polaznici dobivaju dar:

diplomu &  recepte i popust 10% u Gyoza Sake baru!

 

Kada: 24.10.2017. / 18-20:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66

Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 450kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (250kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (450kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - JAPAN
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Važno

Broj mjesta  je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.  Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Mala VINSKA škola
30.10.2017
Prošle radionice
© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463