Svibanj 2017.
01.05.
31.05.
4.
9.
Ciklus radionica
09.05.2017 do 09.04.2017
13.
15.
Ciklus radionica
15.05.2017 do 26.04.2017
16.
Radionica
16.05.2017
17.
Radionica
17.05.2017
18.
22.
Radionica
22.05.2017
23.
Radionica
23.05.2017
24.
Radionica
24.05.2017
25.
29.
31.
Radionica
31.05.2017

Timski programi s kuhanjem

"Kad jedemo zajedno, kad smo namjerno sjeli da bismo jeli, život je bolji, bez obzira na okolnosti."Thomas Keller

Zašto hrana i kuhanje?
Zašto ne?
Kad jedemo zajedno – život je bolji! Mi bismo dodali i: kad kuhamo zajedno – život je bolji.

Hrana i kuhanje su nam u krvi. Brzo spajaju ljude, potiču kreativnost, suradnju, dijeljenje te prirodnu izmjenu uloga upravljanja i vodstva. Što je najbolje, rezultiraju opuštanjem, užitkom i zabavom.
Hrana i kuhanje zajednički su nazivnik izgradnje i poboljšanja timskih odnosa. Zabava koju stvaraju naš jetajni sastojak transformacije Vašeg tima.

Dobrodošli u našu kuhinju! Stavimo pregače i kuhajmo :)
U našem prostoru možete organizirati team building večeri i domjenke za sebe ili svoje suradnike. Odaberite želite li zajedno kuhati i jesti hranu koju ste sami pripremili ili želite uživati u degustacijama autohtonih proizvoda? Naravno, uz dobru hranu ide i dobro vino.

Programe oblikujemo prema Vašim potrebama te pažljivo biramo svaki detalj. Predlažemo Vam jelovnik i prikladno vino. Kako bi sve teklo „glatko“, cijelo vrijeme smo s Vašim timom. Dodatne elemente timskog razvoja možete dogovoriti s našim psihologom.

Vi birate, mi organiziramo

  • Broj polaznika: 2 - 12
  • Trajanje: 3 sata

Radionice

LIBANON 2 - Novi recepti
23.05.2017

Put oko svijeta kroz kuhinju

Libanonci su poznati kao prvi ljudi koji su putovali po svijetu. Najpoznatiji su po svom stilu života i darežljivosti, stoga su na svom putu širili umjetnost svoje kuhinje.

Doživite Libanon u Centru zakulturu prehrane - Amal Obeid donosi vam dašak slasne arapske kuhinje!  

 

 Putujemo u Libanon kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani!

Amal nas uči spremati:

Flafel Wrap

Mutabbal

Tabouli

Sambousek

Shishbarak + Rice

Desert: Namoura
 

          Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!

 


Kada: 23.05.2017. / 18-20:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66

Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 225kn

Popust: 15% za uplate do 21.05.2017. (190kn) 

              25% za dvije kupljene radionice (340kn)

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - LIBANON
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Broj mjesta  je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.  Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Prošle radionice
© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463