Lipanj 2017.
01.06.
30.06.
5.
Radionica
05.06.2017
7.
Ciklus radionica
07.06.2017 do 29.06.2017
9.
11.
12.
Ciklus radionica
07.06.2017 do 29.06.2017
Radionica
12.06.2017
16.
Ciklus radionica
07.06.2017 do 29.06.2017
19.
Ciklus radionica
07.06.2017 do 29.06.2017
24.
Ciklus radionica
07.06.2017 do 29.06.2017
Ciklus radionica
24.06.2017 do 25.06.2017
25.
Ciklus radionica
07.06.2017 do 29.06.2017
Ciklus radionica
24.06.2017 do 25.06.2017
26.
Ciklus radionica
07.06.2017 do 29.06.2017
27.
29.
Ciklus radionica
07.06.2017 do 29.06.2017

Timski programi s kuhanjem

"Kad jedemo zajedno, kad smo namjerno sjeli da bismo jeli, život je bolji, bez obzira na okolnosti."Thomas Keller

Zašto hrana i kuhanje?
Zašto ne?
Kad jedemo zajedno – život je bolji! Mi bismo dodali i: kad kuhamo zajedno – život je bolji.

Hrana i kuhanje su nam u krvi. Brzo spajaju ljude, potiču kreativnost, suradnju, dijeljenje te prirodnu izmjenu uloga upravljanja i vodstva. Što je najbolje, rezultiraju opuštanjem, užitkom i zabavom.
Hrana i kuhanje zajednički su nazivnik izgradnje i poboljšanja timskih odnosa. Zabava koju stvaraju naš jetajni sastojak transformacije Vašeg tima.

Dobrodošli u našu kuhinju! Stavimo pregače i kuhajmo :)
U našem prostoru možete organizirati team building večeri i domjenke za sebe ili svoje suradnike. Odaberite želite li zajedno kuhati i jesti hranu koju ste sami pripremili ili želite uživati u degustacijama autohtonih proizvoda? Naravno, uz dobru hranu ide i dobro vino.

Programe oblikujemo prema Vašim potrebama te pažljivo biramo svaki detalj. Predlažemo Vam jelovnik i prikladno vino. Kako bi sve teklo „glatko“, cijelo vrijeme smo s Vašim timom. Dodatne elemente timskog razvoja možete dogovoriti s našim psihologom.

Vi birate, mi organiziramo

  • Broj polaznika: 2 - 12
  • Trajanje: 3 sata

Radionice

Kuhana tijesta - Profiteroli & Ekleri
26.06.2017

Mala

Na sljedećoj radionici pravimo: 

Profiteroli

Ekleri

Uplate:

Kada: 26.6.2017. / 18-20:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66

Cijena: 350kn

Popust:  za prijave do 2 dana prije 45% (Cijena: 190kn)

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - SLASTICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Broj mjesta  je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.  Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Prošle radionice
© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463