Veljača 2020.
01.02.
29.02.
6.
10.
Radionica
10.02.2020
13.
Radionica
13.02.2020
16.
Radionica
16.02.2020
17.
Radionica
17.02.2020
20.
Radionica
20.02.2020
22.
23.
24.
Radionica
24.02.2020
26.
Radionica
26.02.2020
27.
Radionica
27.02.2020
29.
Ciklus radionica
29.02.2020 do 01.03.2020
Poklon bon

Vinska edukacija Wine & Spirit Education Trust (WSET)

Britanski The Wine & Spirit Education Trust (WSET) vodeća je međunarodno priznata institucija na području vinskih edukacija. The Wine & Spirit Education Trust (WSET) ima razvijenu mrežu odobrenih institucija smještenih u više od 56 zemalja svijeta koje provode akreditirane edukacijske programe. Centar za kulturu prehrane je od travnja 2013. godine Approved Programme Provider (APP) za Wine and Spirit Education Trust akreditirane i međunarodno priznate vinske tečajeve, tj. nudi mogućnost pohađanja WSET vinskih tečajeva i edukacija.

WSET predavanja mogu se organizirati na dva jezika, hrvatskom i engleskom. Svi materijali namijenjeni polaznicima su na engleskom jeziku (knjige i svi dodatni materijali). Pisani ispit je na engleskom jeziku i obrađuje se u matičnoj kući u Londonu. Certifikat izdaje matična kuća u Londonu.

Radionice

Mala škola GINA
17.02.2020

Mala škola GINA

Gin je in! 

Uz bogatu vinsku tradiciju, jaku craft scenu, Hrvatska se može pohvaliti s vrlo kvalitetnim ginovima. Imat ćete priliku uživati u pet selektiranih hrvatskih ginova i s našim predavačima te upoznati Hrvatsku od sjevera do juga.

Također, osim što je iznimno zabavna i ukusna, na radionici naučit ćete o stilovima, saznat ćete zanimljive priče o kultnom piću današnjice, povijesti gina, kako i zašto je postalo tako popularno…

Naši predavači uvest će vas u svijet hrvatskih craft ginova, objasniti zašto baš craft ginovi i ono najslađe, pomoći vam da savladate tehniku pripremanja gin tonik koktela u kućnoj radinosti. Ne, ne pričamo o ulijevanju gina i tonica po vlastitom ukusu i mjeri, nego o umijeću spravljanja dobrog koktela, potrebnim sastojcima, njihovim stanjima-temperaturama,-jačinama, začinima, dodacima, čašama i svim drugim faktorima koji čine majstorski koktel mogućim i kud kuće.

 

Uz radionicu i degustaciju svih ginova i spravljenih koktela, svi polaznici dobivaju diplomu!

 

Informacije

          Voditelji: Dijana Adžić i Filip Fabijanić

            Kada: 17.2.2020. / 18-20:30h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 

Cijena: Cijena za radionicu  je 550kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (300kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (550kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

 

Podaci za uplatu
 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
 

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Veselimo se druženju!

Mala škola PIVA
20.02.2020
Prošle radionice
© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2020 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466