Listopad 2018.
01.10.
31.10.
4.
Radionica
04.10.2018
15.
Radionica
15.10.2018
16.
Ciklus radionica
16.10.2018 do 16.09.2018
27.
28.
Radionica
28.10.2018
29.
Radionica
29.10.2018

Level 1 Award in Wine

"Confidence for front line staff"

O tečaju

WSET Level 1 Award in Wine je tečaj namijenjen početnicima. Ovaj interaktivni tečaj je zamišljen kao dobar uvod u vino i posluživanje vina. Stječeni certifikat predstavlja dobru osnovu za početnu poziciju u vinskom biznisu, idealan je za podizanje samopouzdanja osoblja u hotelskim i ugostiteljskim djelatnostima.

Koji nivo znanja je potreban za pohađanje ovog tečaja?

Za uspješno pohađanje Level 1 Awards in Wine tečaja nije potrebno prethodno znanje, jer je tečaj zamišljen kao uvod u vina kroz interaktivan, strukturiran i sažet način. Level 1 tečaj je dobar početak i za zaljubljenike u vino i vinske entuzijaste koji žele stjeći strukturirano znanje o osnovnim vinskim sortama, vinima, čuvanju ili posluživanju vina, te kombiniranju vina s hranom.

Održavanje tečaja

  • Jednodnevni: 9.15 - 17.00 - Subotom (ili po dogovoru)
  • Dvodnevni tečaj: 17.00 - 20.30 - Dvije večeri dva tjedna za redom
  • Minimalni broj polaznika je 8
  • Maksimalni broj polaznika je 14

Ispit

Ovaj tečaj završava pismenim ispitom koji traje 45 minuta i sadrži 30 pitanja s višestrukim izborom. Za uspješan završetak ovog tečaja potrebno je 70% točnih odgovora.

Cijena

  • 1.250,00 HRK

WSET vinski tečajevi u cijeni imaju uključenu upisninu, materijale za učenje, troškove ispita i PDV. Vino je također uključeno u cijenu, a sve uzorke izabire WSET odobreni predavač i predstavljaju reprezentativna vina za stil i kvalitetu koja se podučava.

Dokumenti

Za dodatne informacije molimo Vas da pregledate sljedeće dokumente:

Radionice

INDIJA: Kulinarska radionica i večera
16.10.2018 do 16.09.2018

Indija - tisuću boja, okusa, mirisa, pregršt svježih sastojaka, začina... Daleku egzotičnu zemlju jednako "dalekih" okusa na tanjur nam donosi Anita Kozina, gastro-blogerica iza slasnog bloga Veseli trbuh. Uz veliku ljubav i umijeće u kuhinji, inspirirana nedavnim putovanjem, očarat će te gastro - putopisnim čarolijama te naučiti o indijskoj kuhinji kroz pripremu zamamnih recepata!

Jelovnik:

SAMOSA s punjenjem 

Umak od jogurta & đumbira

Curry s piletinom, slanutkom & karfiolom

Vege Curry sa slanutkom & karfiolom

Lemon rice 
 

          Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!

Informacije

          Voditelji: Anita Kozina

            Kada: 16.10.2018. / 18-20:30h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

Cijena: Cijena za radionicu i večeru je 500kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (275kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (500kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Prošle radionice
© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2018 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463