Siječanj 2021.
01.01.
31.01.
Ciklus radionica
Svakodnevno
11.
Radionica
11.01.2021
13.
Radionica
13.01.2021
17.
Radionica
17.01.2021
18.
Radionica
18.01.2021
24.
Radionica
24.01.2021
25.
Radionica
25.01.2021
27.
Radionica
27.01.2021
28.
Radionica
28.01.2021
29.
Ciklus radionica
29.01.2021 do 31.01.2021
31.
Ciklus radionica
29.01.2021 do 31.01.2021
Poklon bon

NOVOSTI

#kuhamdoma 100. Kikiriki kocke
14.06.2020

Kikiriki kocke


Sastojci:

2 šalice zobenog brašna
4 žlice kikiriki maslaca
4 žlice agavinog sirupa/ meda
6 žlica mlijeka po izboru
120g čokolade za kuhanje

Postupak

Sve sastojke osim čokolade izmiješati u posudi, smjesa mora ostati malo ljepljiva te se pod prstima mora dati oblikovati.

Na dnu manje tepsije staviti papir za pečenje, smjesu jednako utisnuti po cijeloj površini.

Čokoladu za kuhanje rastopiti s malo mlijeka te ohlađenu preliti na kikiriki sloj.

Ostaviti na hlađenju najmanje 3 sata prije rezanja.

Dobar tek i veliko hvala autorici :)

Njezine zaista predivne, prefine i kreativne kulinarije pratite na https://www.instagram.com/_vacko_  

Pridružit se #kuhamdoma - podijeli što kuhaš & inspiriraj druge na >
https://tinyurl.com/kuhamdoma

#kulturaprehrane #kuhamdoma

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2021 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466