Siječanj 2021.
01.01.
31.01.
Ciklus radionica
Svakodnevno
11.
Radionica
11.01.2021
13.
Radionica
13.01.2021
17.
Radionica
17.01.2021
18.
Radionica
18.01.2021
24.
Radionica
24.01.2021
25.
Radionica
25.01.2021
27.
Radionica
27.01.2021
28.
Radionica
28.01.2021
29.
Ciklus radionica
29.01.2021 do 31.01.2021
31.
Ciklus radionica
29.01.2021 do 31.01.2021
Poklon bon

NOVOSTI

#kuhamdoma 102. Tart od trešanja i jabuka, GF
14.06.2020

Tart od trešanja i jabuka, GF
.
Tijesto:
150g prosenog brašna
50g rižinog brašna
50g tapiokinog škroba
50g maslaca
1 žlica šećera u prahu
1 jaje
malo mlijeka
nekoliko kapi eteričnog ulja limete
malo pecivnog praška
.
2 jabuke
2 šake trešanja
šećera po želji
cimet po želji
malo kukuruznog škroba
.
Sve sastojke za tijesto ubaciti u zdjelu (maslac mora biti hladan i nariban), i umijesiti tijesto. Zamotati prozirnom folijom i staviti kratko u hladnjak. Za to vrijeme očistiti i pripremiti voće.
Tijesto između dvije prozirne folije razvaljati i prebaciti u namašćeni kalup, po njemu posložiti voće, trešnje malo preliti otopljenim kukuruznim škrobom, pošećeriti i začiniti po želji i peći na 160' sat vremena. Ohlađeni posipati šećerom u prahu.
U slast!
 

Dobar tek i veliko hvala autorici :)

Njezine zaista predivne, prefine i kreativne kulinarije pratite na https://www.instagram.com/marija.h.j/

Pridružit se #kuhamdoma - podijeli što kuhaš & inspiriraj druge na >

https://tinyurl.com/kuhamdoma

#kulturaprehrane #kuhamdoma

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2021 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466