Listopad 2023.
01.10.
31.10.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
7.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Radionica
07.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
9.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Radionica
09.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
10.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
11.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
12.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
13.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
14.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
16.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Radionica
16.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
17.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
18.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Radionica
18.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
19.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
20.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Radionica
20.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
21.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
21.10.2023
25.
Radionica
25.10.2023
27.
Radionica
27.10.2023
28.
Radionica
28.10.2023
Radionica
28.10.2023
30.
Radionica
30.10.2023
Poklon bon

NOVOSTI

#kuhamdoma 107. GlutenFree torta Crna šuma
19.06.2020

Crna šuma GF
.
Biskvit:
4 jaja
80g šećera
100g maslaca
100g čokolade za kuhanje
60g heljdinog brašna
1 jušna žlica kukuruznog škroba
sjemenke vanilije, cimet
.
Nadjev:
250g očišćenih svježih višnji (maraska)
šećera po želji
cimet
sjemenke vanilije
1 dupkom puna jušna žlica kukuruznog škroba
100g zblendanih svježih višanja
.
Još:
slatko vrhnje
naribana čokolada
višnje za ukras
.
Pjenasto umutiti žutanjke sa pola šećera, dodati omekšali maslac, pa otopljenu čokoladu, začine i na kraju brašno i škrob. Kad se sve dobro poveze, dodati istučene bjelanjke sa polovicom šećera. Prebaciti u maslacem premazani kalup i peci 45min na 170'.
Sve sastojke za nadjev ubaciti u lonac ili dublju tavu i stalno miješajući kuhati na laganoj vatri dok se ne stegne.
Pečeni i ohladnjeli biskvit podijeliti na tri dijela i slagati redom: biskvit-pola nadjeva-tučeno slatko vrhnje-biskvit-pola nadjeva-tuceno slatko vrhnje-biskvit-slatko vrhnje. Sve posipati naribanom čokoladom i ukrasiti višnjama.
U slast!
*rađeno u kalupu fi 20cm. za normalni povećajte količinu.
*ako želite ne-GF varijantu, umjesto heljdinog brašna i škroba stavite 100g oštrog brašna.

...

 

Dobar tek i veliko hvala autorici :)

Njezine zaista predivne, prefine i kreativne kulinarije pratite na https://www.instagram.com/marija.h.j/

 

Pridružit se #kuhamdoma - podijeli što kuhaš & inspiriraj druge na >
https://tinyurl.com/kuhamdoma

#kulturaprehrane #kuhamdoma

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2023 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466