Siječanj 2021.
01.01.
31.01.
Ciklus radionica
Svakodnevno
11.
Radionica
11.01.2021
13.
Radionica
13.01.2021
17.
Radionica
17.01.2021
18.
Radionica
18.01.2021
24.
Radionica
24.01.2021
25.
Radionica
25.01.2021
27.
Radionica
27.01.2021
28.
Radionica
28.01.2021
29.
Ciklus radionica
29.01.2021 do 31.01.2021
31.
Ciklus radionica
29.01.2021 do 31.01.2021
Poklon bon

NOVOSTI

#kuhamdoma 108. Gözleme
19.06.2020

Gözleme 

300 gr bezglutenskog brašna
1 žličica
suhog  kvasca
1/2 žličice soli
3 žlice čvrstog jogurta
150 ml mlake vode
2-3 žlice maslinova ulja

Za nadjev
250 gr feta sira
200 g baby špinata, grubo narezanog.

Pomiješati suhe pa ostale sastojke i oblikovati tijesto u 8 kuglica(za 4 gozlema).
Razvaljati kuglice na tanko,napuniti špinatom i sirom i drugim dijelom tijesta poklopiti. Rubove vilicom pritisnuti,premazati maslinovim uljem i peći na ugrijanoj tavi bez ulja dok tijesto ne dobije koricu i smeđu boju na dijelovima.
Po želji nadjev može bit i drugačiji ovisno koje namirnice volite

...

Dobar tek i veliko hvala autorici :)

Njezine zaista predivne, prefine i kreativne kulinarije pratite nahttps://www.instagram.com/bez_glutena_molim/

...

 

Pridružit se #kuhamdoma - podijeli što kuhaš & inspiriraj druge na >
https://tinyurl.com/kuhamdoma

#kulturaprehrane #kuhamdoma

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2021 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466