Gözleme
300 gr bezglutenskog brašna
1 žličica
suhog kvasca
1/2 žličice soli
3 žlice čvrstog jogurta
150 ml mlake vode
2-3 žlice maslinova ulja
Za nadjev
250 gr feta sira
200 g baby špinata, grubo narezanog.
Pomiješati suhe pa ostale sastojke i oblikovati tijesto u 8 kuglica(za 4 gozlema).
Razvaljati kuglice na tanko,napuniti špinatom i sirom i drugim dijelom tijesta poklopiti. Rubove vilicom pritisnuti,premazati maslinovim uljem i peći na ugrijanoj tavi bez ulja dok tijesto ne dobije koricu i smeđu boju na dijelovima.
Po želji nadjev može bit i drugačiji ovisno koje namirnice volite
...
Dobar tek i veliko hvala autorici :)
Njezine zaista predivne, prefine i kreativne kulinarije pratite nahttps://www.instagram.com/bez_glutena_molim/
...
Pridružit se #kuhamdoma - podijeli što kuhaš & inspiriraj druge na >
https://tinyurl.com/kuhamdoma
#kulturaprehrane #kuhamdoma