Listopad 2020.
01.10.
31.10.
Ciklus radionica
Svakodnevno
6.
Ciklus radionica
13.08.2020 do 07.10.2020
7.
Ciklus radionica
13.08.2020 do 07.10.2020
8.
Radionica
08.10.2020
9.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
10.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
10.10.2020
12.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
12.10.2020
13.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
13.10.2020
14.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
15.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
15.10.2020
17.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
19.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
19.10.2020
20.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
21.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
21.10.2020
22.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
23.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Ciklus radionica
23.10.2020 do 27.09.2020
26.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
26.10.2020
27.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
28.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
28.10.2020
29.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
30.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
31.
Radionica
31.10.2020
Poklon bon

NOVOSTI

#kuhamdoma 121. Tart od graška, tofua i mente
06.07.2020

Tart od graška, tofua i mente

Tijesto:

-150 gr oštrog brašna
-75 gr veganskog maslaca
-1.5 žličica praška za pecivo
-prstohvat soli, malo papra
-40 ml biljnog mlijeka
- 2 žlice sjemenki po svom odabiru

U velikoj zdjeli pomiješati brašno, sol, papar, sjemenke i prašak za pecivo. Dodati maslac, rukama mijesiti da se dobiju mrvice. Dodati mlijeko, miješati i formirati kuglu. Staviti u friđ na pola sata.

Nadjev:

- 1 komad (200 gr) mekanog ili svilenog tofua
-150 gr kuhanog graška
- sitno nasjeckani mali crveni luk
- 1 žlica kukuruznog brašna
- 1 žličica začinskog bilja
- 1 žličica kala namlak soli (koja daje jajasti okus)
- 1/4 šalice biljnog mlijeka ili zobenog vrhnja za kuhanje
- 2 žlice nutritivnog kvasca (koji daje sirast okus)
- 1 žlica tahini paste
- 1 češanj češnjaka
- 1 žlica ulja
- 1/4 žličice kurkume
- 1/2 žlica senfa
-6 listića mente
- sol, papar

Luk kratko izdinstati na tavici, a u blenderu izblendati skuhani grašak sa malo soli, papra i žlicom-dvije maslinovog ulja. U multipraktiku izmiješati sve ostale sastojke.

Tijesto izvaljati, probockati sa vilicom. Staviti na njega izblendani grašak, pa nadjev sa tofuom i posipati sa lukom. Peći 30-ak min na 180- 200 stupnjeva.

 

...

 

Dobar tek i veliko hvala autorima :)

Njihove zaista predivne, prefine i kreativne kulinarije pratite na
https://www.instagram.com/vegesoulmates/

 

Pridružit se #kuhamdoma - podijeli što kuhaš & inspiriraj druge na >
https://tinyurl.com/kuhamdoma

#kulturaprehrane #kuhamdoma

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2020 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466