Listopad 2020.
01.10.
31.10.
Ciklus radionica
Svakodnevno
6.
Ciklus radionica
13.08.2020 do 07.10.2020
7.
Ciklus radionica
13.08.2020 do 07.10.2020
8.
Radionica
08.10.2020
9.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
10.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
10.10.2020
12.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
12.10.2020
13.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
13.10.2020
14.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
15.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
15.10.2020
17.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
19.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
19.10.2020
20.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
21.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
21.10.2020
22.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
23.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Ciklus radionica
23.10.2020 do 27.09.2020
26.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
26.10.2020
27.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
28.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
28.10.2020
29.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
30.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
31.
Radionica
31.10.2020
Poklon bon

NOVOSTI

#kuhamdoma 122. Čokoladno voćna torta
11.07.2020

Biskvit:
5 jaja
110g maslaca
100g šećera
65g heljdinog brašna
120g čokolade za kuhanje
30g kukuruznog škroba
malo soli
vanilija
.
vrhnje za šlag
čokolada za kuhanje
razno voće po želji
marmelada po želji
.
Pjenasto umutiti žumanjke s dijelom šećera, pa dodati omekšali maslac i izmiksati sve zajedno. Dodati rastopljenu čokoladu, pa brašno, 2/3 škroba i vaniliju, i dobro izmiksati.
Ručno umiješati u snijeg od bjelanjaka, malo soli, ostatka šećera i škroba.
Prebaciti u namašćeni kalup i peci 45min na 170'.
Ohlađeni biskvit prerezati na 3 dijela. Između donjeg i srednjeg sloja premazati marmeladom po želji (ovdje je od malina) i posložiti sloj voća (ovdje su nektarine). Poklopiti jednim biskvitom, pa staviti kremu od tučenog vrhnja i rastopljene čokolade (koliko ml vrhnja, toliko g čokolade). Poklopiti biskvitom, preliti čokoladnom glazurom i posložiti voće po želji.
U slast!

Dobar tek i veliko hvala autorici :)

Njezine zaista predivne, prefine i kreativne kulinarije pratite na https://www.instagram.com/marija.h.j/

Pridružit se #kuhamdoma - podijeli što kuhaš & inspiriraj druge na >
https://tinyurl.com/kuhamdoma

#kulturaprehrane #kuhamdoma

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2020 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466