Listopad 2020.
01.10.
31.10.
Ciklus radionica
Svakodnevno
6.
Ciklus radionica
13.08.2020 do 07.10.2020
7.
Ciklus radionica
13.08.2020 do 07.10.2020
8.
Radionica
08.10.2020
9.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
10.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
10.10.2020
12.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
12.10.2020
13.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
13.10.2020
14.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
15.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
15.10.2020
17.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
19.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
19.10.2020
20.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
21.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
21.10.2020
22.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
23.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Ciklus radionica
23.10.2020 do 27.09.2020
26.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
26.10.2020
27.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
28.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
28.10.2020
29.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
30.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
31.
Radionica
31.10.2020
Poklon bon

NOVOSTI

#kuhamdoma 129. Crumble s breskvama
15.07.2020

Crumble s breskvama

110 g heljdinog brašna
15 g chia sjemenki
20 g crnog sezama (malo samljeti da se usitni)
prstohvat soli
50 g kokosovog ulja
4 breskve
1 veća banana
~šaka kupina
1/2 žličice kardamoma u prahu

Sve suhe sastojke pomiješati i dodati hladno kokosovo ulje. Kokosovo ulje rukama utrljajte u brašno da dobijete mrvičastu smjesu. Mrvice stavite na hlađenje, oko pola sata.
Voće narežite i pomiješajte s kardamomom i rasporedite u kalup za pečenje. Na voće stavite hladnu mrvičastu smjesu, lagano utisnite i stavite peći na 180°. Kad je gornji sloj pečen izvadite van. Jedite vruće uz sladoled ili hladno (isto uz sladoled, jer možete!). :)


Sladoled:
1 velika banana
150 g kokosovog jogurta

Bananu narežite na ploškice i zamrznite. Zamrznutu bananu izblendajte s kokosovim jogurtom u glatku smjesu. Ako je sladoled premekan stavite ga u škrinju da se stisne do željene teksture.

 

 

Dobar tek i veliko hvala autorici :)

Njezine zaista predivne, prefine i kreativne kulinarije pratite na https://www.instagram.com/ana.gregl/

Pridružit se #kuhamdoma - podijeli što kuhaš & inspiriraj druge na >
https://tinyurl.com/kuhamdoma

#kulturaprehrane #kuhamdoma

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2020 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466