Listopad 2020.
01.10.
31.10.
Ciklus radionica
Svakodnevno
6.
Ciklus radionica
13.08.2020 do 07.10.2020
7.
Ciklus radionica
13.08.2020 do 07.10.2020
8.
Radionica
08.10.2020
9.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
10.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
10.10.2020
12.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
12.10.2020
13.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
13.10.2020
14.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
15.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
15.10.2020
17.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
19.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
19.10.2020
20.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
21.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
21.10.2020
22.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
23.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Ciklus radionica
23.10.2020 do 27.09.2020
26.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
26.10.2020
27.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
28.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
28.10.2020
29.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
30.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
31.
Radionica
31.10.2020
Poklon bon

NOVOSTI

#kuhamdoma 126. Integralna pizza
15.07.2020

Integralna pizza

Sastojci za tijesto
-300g integralnog brašna (ako želite klasično tijesto za pizzu pomiješajte oštro i glatko pšenično brašno u omjeru 1:1)
-2 prstohvata soli
-180-200ml mlake vode
-7 g suhog kvasca ili pola kockice svježeg kvasca(za svježi kvasac vam je dodatno potrebna žličica šećera i malo toplog mlijeka) -za nadjev odaberite sastojke po želji
-rajčica sos
-šunka u ovitku/pureća šunka/suha kobasica
-naribani sir gouda/mozzarella/parmezan
-šampinjoni
-mini rajčice
-rukola
-origano/bosiljak
-pesto umak

Upute:
1.Suhi ili svježi kvasac, žličicu brašna, žličicu šećera i malo toplog mlijeka izmiješajte i ostavite na toplom da se kvasac aktivira i nabubri.
2.U posudu u kojoj ćete mijesiti tijesto prosijte brašno, dodajte sol i dobro izmiješajte. U brašno dodajte kvasac i umijesite tijesto.
3.Tijesto mijesite 10 minuta, sve dok ne dobijete lijepo podatno tijesto. Ako koristite integralno brašno tijesto će vam se malo lijepiti, i to je normalno. Možete si pomoći dodavanjem brašna, dok ne dobijete odgovarajuću teksturu tijesta.

Dobar tek i veliko hvala autorici :)

Njezine zaista predivne, prefine i kreativne kulinarije pratite na https://instagram.com/a26foodie/

Pridružit se #kuhamdoma - podijeli što kuhaš & inspiriraj druge na >
https://tinyurl.com/kuhamdoma

#kulturaprehrane #kuhamdoma

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2020 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466