Listopad 2019.
01.10.
31.10.
7.
Radionica
07.10.2019
11.
Ciklus radionica
11.10.2019 do 13.10.2019
13.
Ciklus radionica
11.10.2019 do 13.10.2019
14.
Radionica
14.10.2019
17.
Radionica
17.10.2019
20.
21.
Radionica
21.10.2019
24.
26.
Radionica
26.10.2019
27.
Radionica
27.10.2019
28.
Radionica
28.10.2019
30.
Poklon bon

O nama

Centar za kulturu prehrane

Centar za kulturu prehrane  renomirano je mjesto edukacije i razvijanja kulture u području nutricionizma i gastronomije.
Nastali smo 2012. godine unutar Biotechnicon d.o.o. poduzetničkog centra kako bismo  zajedno učili, kuhali i kušali!

Naša je vizija potaknuti  svjesno i odgovorno uživanje u životu kroz stvaranje svijesti o prehrani kao kulturi, lijeku, ponosu i užitku.

Cilj nam je, u inspirativnom okruženju kuhinje i popratnih prostora,  prenijeti  znanje i iskustvo stručnjaka na jednostavan, razumljiv, pristupačan i zabavan način kroz  edukacije, savjetovanja te pripremu i kuhanje hrane.

Kada govorimo o dobroj hrani, govorimo o hrani koja ima pozitivno djelovanje na zdravlje, o vlastitom dobrom osjećaju i užitku. Kada govorimo o dobrim jelima, govorimo o guštima za stolom, zadovoljstvu koje oni pružaju dok ih pripremate za one do kojih vam je najviše stalo.

Naučite kako se pravilno hraniti, upoznajte specifičnosti hrvatskih i inozemnih autohtonih proizvoda, naučite više o zanimljivostima različitih kultura i njihovih kuhinja, te se opustite na degustacijama i tematskim kulinarskim večerima i radionicama!

Dobro nam došli u našu malu školu kulture, zdravlja, ponosa i užitka.

Hrana kao...

Radionice

Jednodnevna škola slastičarstva
20.10.2019

Jednodnevna škola slastičarstva

Na radionici učimo raditi 12 recepata kroz koje prolazimo sve teme osnova slastičarstva koje su sadržane u Maloj školi slastičarstva. Voditeljica je Andrea Kozina, velika zaljubljenica u slastičarstvo koja svoje umijeće prenosi na poznatom gastroblogu Veseli trbuh.


TEME
Osnovni biskviti
Osnovne kreme
Božićni keksići
Osnovna prhka tijesta
Osnovna dizana tijesta
Zdravije slastice
Vučena tijesta


RECEPTI
- sacher biskvit
- joconde biskvit
- čokoladni ganache
- slastičarska krema
- voće (dekoracija, posluživanje)
- dizana (orehnjača/makovnjača)
- vučena (štrudla: sir/jabuke)
- zdravi čokoladni mousse i edukacija o zamjenama za brašno i šećer
- prhko tijesto za pitu i keksiće
- keksi s komadićima čokolade (osnovno tijesto za kekse)
- nadjev za pitu: lemon curd (krema od limuna) + meringue
- nadjev za prhke keksiće: marmelada
 

Voditeljica: Anja Bajt / Anita Kozina / Andrea Cukrov / Tanja Pastuović Klaić


Kada: 20.10.2019.  /10:00-16:00h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena:
Radionica: 1750kn
Popust za prijave do 3 dana ranije 45% Cijena: 960kn
Popust za prijave u paru 50%. Cijena: 1750kn 

UPUTE ZA PLAĆANJE:

Mogućnost plaćanja u 3 rate. Posljednja rata mora biti uplaćena 2 dana prije tečaja.
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola SLASTIČARSTVA 
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Broj mjesta  je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.  Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Mala škola kave
21.10.2019
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466