Prosinac 2019.
01.12.
31.12.
2.
Radionica
02.12.2019
5.
Radionica
05.12.2019
7.
Ciklus radionica
07.12.2019 do 08.12.2019
8.
Ciklus radionica
07.12.2019 do 08.12.2019
9.
Radionica
09.12.2019
16.
Radionica
16.12.2019
18.
Radionica
18.12.2019
19.
22.
Ciklus radionica
23.12.2019 do 22.12.2019
23.
Ciklus radionica
23.12.2019 do 22.12.2019
Poklon bon

Tim

Ana, Anja i Vanja.

Da, uistinu se tako zovemo :)

Vjerujemo u sretne slučajnosti. Uz slučajnu lijepu kombinaciju naših imena, slučajno sve tri volimo pojesti finu hranu, čuti dobar savjet, saznati zrnce korisnog znanja te se dobro družiti za stolom. Vjerujemo da je puno lijepog pred nama. Jer odvažne smo, a sreća prati odvažne.

Ana Marušić Lisac

Ana je kreirala Centar za kulturu prehrane. Prvo u mislima, a onda i u fizičkoj realnosti. Postavila viziju i još puno toga te dala Anji i Vanji uzde u ruke...

Kako vidite, poduzetnica je. Uz to, vjerujte nam i vrlo domišljata i šarmantna, pa smo strpljivi kad nam kaže, već 52. put ;), da će dostaviti svoj kratki opis. Budite i vi, jer hoće :)

Vanja Varga

Vanja je psihologica i health coach koja jako voli kuhati. Interesi? Ljudi i hrana... Sklonosti, navike, običaji, druženja. Zašto toliko volimo slatko i masno? Kako je moguće uživati u hrani i ostati zdrav? Zašto se „u društvu najbolje jede“? Kako se zdravo hraniti, a ne osjećati se uskraćeno? Kako u kuhinji skuhati bolje timske odnose? I tako u nedogled :)

Za što ćete tražiti Vanju? Za individualnu i grupnu podršku u području health coachinga i promjena životnog stila. Za najfiniji team – building ikada te konzultacije za „zdraviji život“ u firmi. Voditelj je Centra. Voli dobro društvo i dobru hranu.

Anja Bajt

Prije nekoliko godina pokrenula gastro blog Sweetheart  i od tada se ne miče iz kuhinje. Bavi se prvenstveno slastičarstvom, a u pripremi hrane zadivljuje ju točna i precizna upotreba sastojaka, kreativnost u kombiniranju namirnica, boja i okusa.  Redovito sudjeluje u brojnim intervjuima, kulinarskim radionicama, a njezini recepti se nalaze i na portalima poput Gastro.hr, Zadovoljna.hr i td.
U Centru za kulturu prehrane bavi se organizacijom i održavanjem kulinarskih radionica, gastro promocijama i marketingom.

Hrana kao...

Radionice

Mala škola PIVA
09.12.2019

Već i vrapci na granama znaju za craft, to jest zanatska piva koja su u posljednjih godinu dana postala omiljena među ljubiteljima piva  u Hrvata. Pivska scena raste, Zagreb već ima Festival craft piva, Opatovina uskoro postaje prva hrvatska Beer Street, a Centar za kulturu prehrane ima Malu pivsku školu!

Osim što je iznimno zabavna i ukusna (degustacija 6 craft piva + canape),ova je radionica iznimno edukativna i uči te mnogo toga što vrapci na granama ne znaju.

Radionica daje uvod u temu piva, stilove i okuse kroz jednostavnu i interaktivnu komunikaciju. Upoznajemo različiti stilove, okuse, povijest piva, utjecaj svakog od sastojaka na finalni proizvod, sparivanje piva i hrane i puno, puno više.

Fokusiramo se na hrvatska zanatska piva. Kroz njih 6 učimo kušati, osjetiti i doživjeti pivo. Učimo razgovarati o pivu. 

Radionicu vodi naš stručni i iskusni predavač educiran na prestižnoj londonskoj The Beer Academy.

Tečaj je prikladan za početnike, ali i za napredne pivoljupce. Naš predavač imat će odgovor i na „teška“ pitanja i  uvijek spremnu priču za „one koji žele znati više“ :)

Broj mjesta je ograničen – rezerviraj svoje!

          Svi polaznici dobivaju diplomu!

 

Datum i vrijeme: 9.12.2019 / 18-21h

 

Cijena


Cijena pojedine radionice: 550 kn

Popust za rane prijave 45% (do 3 dana prije radionice/ Iznos: 300kn)

Popust 50% za prijave u paruili dolazak na 2 radionice unutar ciklusa (Iznos 550kn)
 

Potrebna je uplata minimalno 3 dana prije održavanja radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr (priložiti potvrdu o uplati).

Moguće platiti u ratama. Posljednja rata treba biti uplaćena 3 radna dana prije tečaja.

 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Naziv radionice
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
 

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju!

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466