Listopad 2017.
01.10.
31.10.

Tim

Ana, Anja i Vanja.

Da, uistinu se tako zovemo :)

Vjerujemo u sretne slučajnosti. Uz slučajnu lijepu kombinaciju naših imena, slučajno sve tri volimo pojesti finu hranu, čuti dobar savjet, saznati zrnce korisnog znanja te se dobro družiti za stolom. Vjerujemo da je puno lijepog pred nama. Jer odvažne smo, a sreća prati odvažne.

Ana Marušić Lisac

Ana je kreirala Centar za kulturu prehrane. Prvo u mislima, a onda i u fizičkoj realnosti. Postavila viziju i još puno toga te dala Anji i Vanji uzde u ruke...

Kako vidite, poduzetnica je. Uz to, vjerujte nam i vrlo domišljata i šarmantna, pa smo strpljivi kad nam kaže, već 52. put ;), da će dostaviti svoj kratki opis. Budite i vi, jer hoće :)

Vanja Varga

Vanja je psihologica i health coach koja jako voli kuhati. Interesi? Ljudi i hrana... Sklonosti, navike, običaji, druženja. Zašto toliko volimo slatko i masno? Kako je moguće uživati u hrani i ostati zdrav? Zašto se „u društvu najbolje jede“? Kako se zdravo hraniti, a ne osjećati se uskraćeno? Kako u kuhinji skuhati bolje timske odnose? I tako u nedogled :)

Za što ćete tražiti Vanju? Za individualnu i grupnu podršku u području health coachinga i promjena životnog stila. Za najfiniji team – building ikada te konzultacije za „zdraviji život“ u firmi. Voditelj je Centra. Voli dobro društvo i dobru hranu.

Anja Bajt

Prije nekoliko godina pokrenula gastro blog Sweetheart  i od tada se ne miče iz kuhinje. Bavi se prvenstveno slastičarstvom, a u pripremi hrane zadivljuje ju točna i precizna upotreba sastojaka, kreativnost u kombiniranju namirnica, boja i okusa.  Redovito sudjeluje u brojnim intervjuima, kulinarskim radionicama, a njezini recepti se nalaze i na portalima poput Gastro.hr, Zadovoljna.hr i td.
U Centru za kulturu prehrane bavi se organizacijom i održavanjem kulinarskih radionica, gastro promocijama i marketingom.

Hrana kao...

Radionice

JAPAN 1 Sushi & Gyoza - kulinarska radionica i večera
24.10.2017

RADIONICA JE ODGOĐENA - PRIMAMO REZERVACIJE ZA TERMIN U STUDENOM! Informacije su jednake kao za ovu radionicu (na dnu)! Upisat ćemo Vaše rezervacije i obavijestiti Vas čim definiramo termin! Hvala :)

 

Otiskujemo se na gastro putovanje kroz svjetske kuhinje put  Japana! Putovali smo već u Japan sa starim prijateljima iz trgovine japanskim specijalitetima Destinatio TokyoKuha nam dragi Shin Ayukawa, jedan od dvojice vlasnika dućana. Shin i njegov partner, Antonio Jerković (Toni), nakon života i rada u Tokyu i New York-u, odlučili su se na hrvatsku avanturu.

Putujemo u Japan kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani!

Shin & Toni nas uče spremati:

 

SUSHI

GYOZA

 

Svi polaznici dobivaju dar:

diplomu &  recepte i popust 10% u Gyoza Sake baru!

 

Kada: 24.10.2017. / 18-20:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66

Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 450kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (250kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (450kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - JAPAN
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Važno

Broj mjesta  je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.  Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Mala VINSKA škola
30.10.2017
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463