Prosinac 2023.
01.12.
31.12.
Poklon bon

Tim

Ana, Anja i Vanja.

Da, uistinu se tako zovemo :)

Vjerujemo u sretne slučajnosti. Uz slučajnu lijepu kombinaciju naših imena, slučajno sve tri volimo pojesti finu hranu, čuti dobar savjet, saznati zrnce korisnog znanja te se dobro družiti za stolom. Vjerujemo da je puno lijepog pred nama. Jer odvažne smo, a sreća prati odvažne.

Ana Marušić Lisac

Ana je kreirala Centar za kulturu prehrane. Prvo u mislima, a onda i u fizičkoj realnosti. Postavila viziju i još puno toga te dala Anji i Vanji uzde u ruke...

Kako vidite, poduzetnica je. Uz to, vjerujte nam i vrlo domišljata i šarmantna, pa smo strpljivi kad nam kaže, već 52. put ;), da će dostaviti svoj kratki opis. Budite i vi, jer hoće :)

Vanja Varga

Vanja je psihologica i health coach koja jako voli kuhati. Interesi? Ljudi i hrana... Sklonosti, navike, običaji, druženja. Zašto toliko volimo slatko i masno? Kako je moguće uživati u hrani i ostati zdrav? Zašto se „u društvu najbolje jede“? Kako se zdravo hraniti, a ne osjećati se uskraćeno? Kako u kuhinji skuhati bolje timske odnose? I tako u nedogled :)

Za što ćete tražiti Vanju? Za individualnu i grupnu podršku u području health coachinga i promjena životnog stila. Za najfiniji team – building ikada te konzultacije za „zdraviji život“ u firmi. Voditelj je Centra. Voli dobro društvo i dobru hranu.

Anja Bajt

Prije nekoliko godina pokrenula gastro blog Sweetheart  i od tada se ne miče iz kuhinje. Bavi se prvenstveno slastičarstvom, a u pripremi hrane zadivljuje ju točna i precizna upotreba sastojaka, kreativnost u kombiniranju namirnica, boja i okusa.  Redovito sudjeluje u brojnim intervjuima, kulinarskim radionicama, a njezini recepti se nalaze i na portalima poput Gastro.hr, Zadovoljna.hr i td.
U Centru za kulturu prehrane bavi se organizacijom i održavanjem kulinarskih radionica, gastro promocijama i marketingom.

Hrana kao...

Radionice

Bao & Gyoza - Kulinarska edukacija & večera
11.12.2023

Bao peciva i gyoze. Mljac!

Pripremamo ova dva pomalo delikatna, a prefina specijaliteta i sve naravno večeramo.

 

Broj mjesta je ograničen na 8 – rezerviraj svoje!

Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu!

 

Informacije

       

            Kada: 

             11.12.2023. / 18:00 - 20:30h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

Cijena: Cijena za radionicu  je  65,00 EUR*

Popust za dvije kupljene radionice ili dolazak u paru je 15%: 110,00 EUR*  

* Cijene su izračunate prema konverziji 7,5345 kuna za euro.

 

NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr

Podaci za uplatu

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Veselimo se druženju!

WOK
15.12.2023
Prošle radionice