Svibanj 2019.
01.05.
31.05.
4.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
5.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
Radionica
05.05.2019
7.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
8.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
11.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
Radionica
11.05.2019
12.
13.
Radionica
13.05.2019
15.
Radionica
15.05.2019
17.
Ciklus radionica
17.05.2019 do 19.05.2019
18.
Ciklus radionica
17.05.2019 do 19.05.2019
Radionica
18.05.2019
19.
Ciklus radionica
17.05.2019 do 19.05.2019
20.
Radionica
20.05.2019
25.
26.
Radionica
26.05.2019
27.
Radionica
27.05.2019
Poklon bon

Radionice

Tjedan restorana – Pripremi i pojedi vrhunske specijalitete!
06.03.2015 do 15.03.2015

U restoranu se družite samo u blagovaonici, a kod nas i u kuhinji!

S veseljem i ponosom objavljujemo sudjelovanje Centra za kulturu prehrane na 10. Tjednu restorana u suradnji s Veronika mini mljekarom i Harissa Spice Store.

Zašto baš kod nas za Tjedan restorana?  

Pridružite nam se, okusite drugu stranu pripreme hrane i naučite male tajne iz kuhinje – mjesta gdje je uvijek najbolja zabava!

Povedite prijatelje i drage osobe i guštajte u večeri koju pripremate zajednički sa stručnim timom Centra. Učimo vas tajne pripreme vrhunskih recepata, vodimo vas u pripremi i znamo gdje stoji mali oštri nožić koji treba za sjeckanje vrganja ...

Zašto je naš jelovnik uistinu poseban?

Predstavljamo hranu kao ponos i hranu kao kulturu. Kroz tri jelovnika kreirali smo fusion hrvatskog ponosa i svjetske kulture. Predstavljamo tri (jestive :) ) bajke: hrvatsko – orijentalnu, hrvatsku i hrvatsko – mediteransku. Jelovnici su u nastavku!

Ovo je prilika da isprobate vrhunske hrvatske autohtone proizvode koji tradicionalno krase stolove diljem naše zemlje sljubljene s gastronomskim specijalitetima europskih zemalja.

Gozbu za osjetila i put oko svijeta pružaju vam rijetki vrhunski začini iz cijelog svijeta. Kad se vratite s puta, čeka vas čaša vrhunskog hrvatskog vina!

Zato vas pozivamo da u dobrom društvu, uz čašu vina i dobru hranu, iskusite zabavu naše kuhinje, a tko zna, možda se među kuhačama i loncima rodi ljubav prema novim okusima J

Tko su naši ukusni i mirisni partneri?

Za slasne sireve u potpunosti proizvedene od svježeg mlijeka i maslac od najfinijeg vrhnja, pobrinula se mini mljekara Veronika– pravi primjer tradicionalne mljekare iz hrvatskog Zagorja.

Vrhunske rijetke okuse i mirise donosi trgovina začinima Harissa, kako za sebe kažu: „mirisno carstvo začina i čajeva“ koja Zagreb opskrbljuje začinima iz svih kutaka svijeta, a dijeli našu ljubav prema dobrom jelu i okupljanju oko stola

Zasučimo rukave, večera čeka!

Kada i koji bajkoviti jelovnik želite pripremiti i pojesti?

U ponudi su 3 jelovnika.

Naznačeni su datumi kada je na raspolaganju, odaberite datum (i jelovnik) koji vam najviše odgovara. Jelovnike pogledajte na slikama!

1. Hrvatsko – orijentalna bajka (6.3.,9.3.,12.3.,15.3.)
2. Hrvatska bajka ( 7.3.,10.3.,13.3.)
3. Hrvatsko - mediteranska bajka (8.3.,11.3.,14.3.)
 

Preuzmite letak sa svim informacijama i jelovnicima!


Cijena po osobi: 100 kuna
Broj mjesta po večeri je 10.
 

Kada?
Od 06.03. do 15.3. 2015. 
Druženje počinje u 19:00 sati. 

Službene rezervacije primaju se od 27.2.2015., no pozivamo vas da se javite i prije ako imate bilo kakva pitanja. 

Informacije i rezervacije: 
info@kulturaprehrane.hr
091 48144 66

 

Veselimo se druženju, pripremi i uživanju u večeri :)

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466