Ribe su najzdraviji i pristupačan obrok koji bi trebao činiti temelj naše prehrane. Uz partnere Mardešić, saznajte zašto je riba toliko korisna za naš organizam, kako prepoznati i odabrati svježu ribu te kako pripremiti zamamna i zdrava jela od svježe i konzervirane ribe. Postanimo riboljupci uz Mardešić!
Kada?
31.3.-1.4. od 18-20h, 02.04 10-12h.
Prednosti konzerviranog
-
nutritivne vrijednosti konzervirane ribe: zašto su kvalitetan izbor?
-
pristupačnost i laka priprema
-
karakteristike sardine, tune, skuše, inćuna u konzerviranom obliku (masne kiseline)
-
radionica u kuhinji priprema jela s ribom iz konzerve
Cijena
Cijena za dvosatnu radionicu je 180kn.
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Radionica riba
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Prijavite se na info@kulturaprehrane.hr ili na broj: 091 481 44 66