Veljača 2023.
01.02.
28.02.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
1.
2.
Radionica
02.02.2023
4.
Radionica
04.02.2023
6.
Radionica
06.02.2023
14.
Radionica
14.02.2023
Ciklus radionica
15.02.2023 do 14.02.2023
15.
Ciklus radionica
15.02.2023 do 14.02.2023
18.
20.
Radionica
20.02.2023
28.
Radionica
28.02.2023
Poklon bon

Radionice

Od mora do stola: Zdravi & brzi recepti s konzerviranom tunom, skušom, inćunima i srdelama
31.03.2015 do 02.04.2015

Zanima vas kako u prehranu uklopiti niskokaloričnu hranu koja se lako i brzo priprema, a pristupačna je cijenom? Pridružite nam se na radionicama o ribi 23.3. – 2.4. od 18-20h

Ribe su najzdraviji i pristupačan obrok koji bi trebao činiti temelj naše prehrane. Uz partnere Mardešić, saznajte zašto je riba toliko korisna za naš organizam, kako prepoznati i odabrati svježu ribu te kako pripremiti zamamna i zdrava jela od svježe i konzervirane ribe.  Postanimo riboljupci uz Mardešić!

Kada?

 31.3.-1.4. od 18-20h, 02.04  10-12h.


Prednosti konzerviranog

  • nutritivne vrijednosti konzervirane ribe: zašto su kvalitetan izbor? 
  • pristupačnost i laka priprema 
  • karakteristike sardine, tune, skuše, inćuna u konzerviranom obliku (masne kiseline) 
  • radionica u kuhinji priprema jela s ribom iz konzerve

 

Cijena

Cijena za dvosatnu radionicu je 180kn.

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Radionica riba
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

 

Prijavite se na info@kulturaprehrane.hr ili na broj: 091 481 44 66

Mala škola PIVA
06.02.2023
Prošle radionice

Projekti