Srpanj 2017.
01.07.
31.07.
8.
11.
Radionica
11.07.2017
12.
Radionica
12.07.2017
13.
16.

Radionice

Od mora do stola: Zdravi & brzi recepti s konzerviranom tunom, skušom, inćunima i srdelama
31.03.2015 do 02.04.2015

Zanima vas kako u prehranu uklopiti niskokaloričnu hranu koja se lako i brzo priprema, a pristupačna je cijenom? Pridružite nam se na radionicama o ribi 23.3. – 2.4. od 18-20h

Ribe su najzdraviji i pristupačan obrok koji bi trebao činiti temelj naše prehrane. Uz partnere Mardešić, saznajte zašto je riba toliko korisna za naš organizam, kako prepoznati i odabrati svježu ribu te kako pripremiti zamamna i zdrava jela od svježe i konzervirane ribe.  Postanimo riboljupci uz Mardešić!

Kada?

 31.3.-1.4. od 18-20h, 02.04  10-12h.


Prednosti konzerviranog

  • nutritivne vrijednosti konzervirane ribe: zašto su kvalitetan izbor? 
  • pristupačnost i laka priprema 
  • karakteristike sardine, tune, skuše, inćuna u konzerviranom obliku (masne kiseline) 
  • radionica u kuhinji priprema jela s ribom iz konzerve

 

Cijena

Cijena za dvosatnu radionicu je 180kn.

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Radionica riba
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

 

Prijavite se na info@kulturaprehrane.hr ili na broj: 091 481 44 66

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463