Srpanj 2019.
01.07.
31.07.
3.
Radionica
03.07.2019
5.
Radionica
05.07.2019
6.
Radionica
06.07.2019
10.
Radionica
10.07.2019
11.
Radionica
11.07.2019
12.
Radionica
12.07.2019
13.
Radionica
13.07.2019
18.
Radionica
18.07.2019
19.
Ciklus radionica
19.07.2019 do 04.09.2019
Ciklus radionica
19.07.2019 do 25.08.2019
Ciklus radionica
19.07.2019 do 25.08.2019
Ciklus radionica
19.07.2019 do 25.08.2019
Ciklus radionica
19.07.2019 do 25.08.2019
20.
Ciklus radionica
19.07.2019 do 04.09.2019
Ciklus radionica
19.07.2019 do 25.08.2019
Ciklus radionica
19.07.2019 do 25.08.2019
Ciklus radionica
19.07.2019 do 25.08.2019
Ciklus radionica
19.07.2019 do 25.08.2019
Poklon bon

Radionice

Tokyo Tuesday - Akademija japanske kuhinje. Radionica 1. Osnove
07.04.2015

Osnove: Za japanskim stolom: kultura i navike / Kuhamo: Osnove: Japanese rice & Dashi temeljac

Japanska jela nisu samo sushi i sashimi, a na radionici ćete upoznati raznovrsnost japanskog kulinarstva, upoznati regionalna jela i pripremiti ih! Kroz jelo će vam se približiti i kulturni aspekti, ove daleke i prijateljske zemlje. Počinjemo s osnovama na koje nadograđujemo specifična znanja, okuse, tajne i vještine. Partner projekta je destinatio tokyo – trgovina izvorne japanske hrane i proizvoda visoke kvalitete.

Na radionica kombiniramo edukaciju o kulturalnim zanimljiviostima japana, kulture stola i običaja vezanim uz hranu te praktično učenje spravaljanja japanske hrane u kuhinji.

 

Tema:  Osnove

 

Kulturni uvod: Za japanskim stolom: kultura i navike

Radionica u kuhinji:

Kako pravilno napraviti japansku rižu i temeljce, a od iskorištenih namirnica napraviti dodatna jela.

Japanese rice - japanska riža

Dashi - soup stock: temeljac za juhu od ribe i algi

Miso soup - miso juha

Furikake - začinski dodatak za rižu

Kada:
Utorak, 07.04.2015. /  18 – 20h

Cijena:
Cijena jedne radionice je 250 kn*.

Polaznici radionice ostvaruju popust od 10% na kupovinu u destinatio tokyo – trgovini japanske hrane i proizvoda.

 

Prijavite sena: info@kulturaprehrane.hr ili na broj: 091 481 44 66

 

*Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb / Opis: Japan XX.XX. (Datum  Radionice) / Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466