Studeni 2018.
01.11.
30.11.
5.
Radionica
05.11.2018
7.
Radionica
07.11.2018
12.
Radionica
12.11.2018
15.
Radionica
15.11.2018
19.
Radionica
19.11.2018
24.
25.
Radionica
25.11.2018
26.
Radionica
26.11.2018
Poklon bon

Radionice

Tokyo Tuesday - Akademija japanske kuhinje. Radionica 1. Osnove
07.04.2015

Osnove: Za japanskim stolom: kultura i navike / Kuhamo: Osnove: Japanese rice & Dashi temeljac

Japanska jela nisu samo sushi i sashimi, a na radionici ćete upoznati raznovrsnost japanskog kulinarstva, upoznati regionalna jela i pripremiti ih! Kroz jelo će vam se približiti i kulturni aspekti, ove daleke i prijateljske zemlje. Počinjemo s osnovama na koje nadograđujemo specifična znanja, okuse, tajne i vještine. Partner projekta je destinatio tokyo – trgovina izvorne japanske hrane i proizvoda visoke kvalitete.

Na radionica kombiniramo edukaciju o kulturalnim zanimljiviostima japana, kulture stola i običaja vezanim uz hranu te praktično učenje spravaljanja japanske hrane u kuhinji.

 

Tema:  Osnove

 

Kulturni uvod: Za japanskim stolom: kultura i navike

Radionica u kuhinji:

Kako pravilno napraviti japansku rižu i temeljce, a od iskorištenih namirnica napraviti dodatna jela.

Japanese rice - japanska riža

Dashi - soup stock: temeljac za juhu od ribe i algi

Miso soup - miso juha

Furikake - začinski dodatak za rižu

Kada:
Utorak, 07.04.2015. /  18 – 20h

Cijena:
Cijena jedne radionice je 250 kn*.

Polaznici radionice ostvaruju popust od 10% na kupovinu u destinatio tokyo – trgovini japanske hrane i proizvoda.

 

Prijavite sena: info@kulturaprehrane.hr ili na broj: 091 481 44 66

 

*Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb / Opis: Japan XX.XX. (Datum  Radionice) / Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

Talijanske slastice
19.11.2018
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2018 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463