Srpanj 2017.
01.07.
31.07.
8.
11.
Radionica
11.07.2017
12.
Radionica
12.07.2017
13.
16.

Radionice

Tokyo Tuesday - Akademija japanske kuhinje. Radionica 2. Sushi
14.04.2015

Sushi: što-kako-zašto? / Kuhamo: Chirashi Sushi & Osuimono.

Japanska jela nisu samo sushi i sashimi, a na radionici ćete upoznati raznovrsnost japanskog kulinarstva, upoznati regionalna jela i pripremiti ih! Kroz jelo će vam se približiti i kulturni aspekti, ove daleke i prijateljske zemlje. Počinjemo s osnovama na koje nadograđujemo specifična znanja, okuse, tajne i vještine. Partner projekta je destinatio tokyo – trgovina izvorne japanske hrane i proizvoda visoke kvalitete.

Na radionica kombiniramo edukaciju o kulturalnim zanimljiviostima japana, kulture stola i običaja vezanim uz hranu te praktično učenje spravaljanja japanske hrane u kuhinji.

 

Tema:  Sushi

 

Kulturni uvod: Sushi: što-kako-zašto?

Radionica u kuhinji:

Chirashi Sushi - vrsta sushija koji se češće jede kod kuće

Osuimono - druga vrsta japanske juhe Kultura i tjestenina u zemlk(osnovna japanska juha)
 

Kada:
Utorak, 14.04.2015. /  18 – 20h

Cijena:
Cijena jedne radionice je 250 kn*.

Polaznici radionice ostvaruju popust od 10% na kupovinu u destinatio tokyo – trgovini japanske hrane i proizvoda.

 

Prijavite se na: info@kulturaprehrane.hr ili na broj: 091 481 44 66

 

*Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb / Opis: Japan XX.XX. (Datum  Radionice) / Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463