Lipanj 2017.
01.06.
30.06.
5.
Radionica
05.06.2017
7.
Ciklus radionica
07.06.2017 do 29.06.2017
9.
Ciklus radionica
07.06.2017 do 29.06.2017
Ciklus radionica
08.07.2017 do 09.06.2017
11.
12.
Ciklus radionica
07.06.2017 do 29.06.2017
Radionica
12.06.2017
16.
Ciklus radionica
07.06.2017 do 29.06.2017
19.
Ciklus radionica
07.06.2017 do 29.06.2017
24.
Ciklus radionica
07.06.2017 do 29.06.2017
Ciklus radionica
24.06.2017 do 25.06.2017
25.
Ciklus radionica
07.06.2017 do 29.06.2017
Ciklus radionica
24.06.2017 do 25.06.2017
26.
Ciklus radionica
07.06.2017 do 29.06.2017
27.
29.
Ciklus radionica
07.06.2017 do 29.06.2017

Radionice

Tokyo Tuesday - Akademija japanske kuhinje. Radionica 4. Japanski curry
28.04.2015

Curry. Japanski Curry! / Kuhamo: Japanese curry & Sesame dressing for salad

Japanska jela nisu samo sushi i sashimi, a na radionici ćete upoznati raznovrsnost japanskog kulinarstva, upoznati regionalna jela i pripremiti ih! Kroz jelo će vam se približiti i kulturni aspekti, ove daleke i prijateljske zemlje. Počinjemo s osnovama na koje nadograđujemo specifična znanja, okuse, tajne i vještine. Partner projekta je destinatio tokyo – trgovina izvorne japanske hrane i proizvoda visoke kvalitete.

Na radionica kombiniramo edukaciju o kulturalnim zanimljiviostima japana, kulture stola i običaja vezanim uz hranu te praktično učenje spravaljanja japanske hrane u kuhinji.

 

Tema:  Curry

 

Kulturni uvod: Curry. Japanski Curry!  Općenito o curryu: kako je stigao u Japan i koje su vrste i razlike u curryima

Radionica u kuhinji:

Japanese curry -  japanska verzija curryja, trećeg najpopularnijeg jela u Japanu

Sesame dressing for salad - jedan od jednostavanih  i ukusnih japanskih preljeva za salatu.

Kada:
Utorak, 28.04.2015. /  18 – 20h

Cijena:
Cijena jedne radionice je 250 kn*.

Polaznici radionice ostvaruju popust od 10% na kupovinu u destinatio tokyo – trgovini japanske hrane i proizvoda.

Prijavite sena: info@kulturaprehrane.hr ili na broj: 091 481 44 66

 

*Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb / Opis: Japan XX.XX. (Datum  Radionice) / Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463