Siječanj 2020.
01.01.
31.01.
6.
10.
11.
Radionica
11.01.2020
13.
Radionica
13.01.2020
18.
Radionica
18.01.2020
19.
Radionica
19.01.2020
20.
Radionica
20.01.2020
25.
26.
27.
Radionica
27.01.2020
29.
Radionica
29.01.2020
30.
Radionica
30.01.2020
Poklon bon

Radionice

Tjedan dobre hrane u centru za kulturu prehrane - 25.05. - 31.05. Druženje u kuhinji, uživanje za stolom!
25.05.2015 do 31.05.2015

Tjedan dobre hrane najveći je višednevni festival hrane na ovim područjima. Organizator Dobra hrana okuplja najbolje hrvatske restorane koji tijekom 7 dana nude tematske menije od 3 slijeda za 100kn.

Nismo restoran, ali postoji razlog zašto da dođete baš kod nas: u restoranu se družite u blagovaonici, a kod nas i u kuhinji! :)

Nakon zajedničke pripreme, u dobrom društvu i ugodnoj atmosferi uživajte u svojoj večeri i 2 čaše vina! Tjedan dobre hrane u Centru za kulturu prehrane znači puno dobrih namirnica i hrane,  dobrih recepata i dobrih kulinarskih savjeta, dobrog teka i dobre zabave! Kod nas i Djeca dobro kuhaju J

Dobre namirnice i hranu pružaju partneri ...
Odabrani zbog kvalitete s kojom stvaraju svoje proizvode po najvišim standardima, u skladu s prirodom i s puno ljubavi. Obrok koji čine Eko Sever povrće i žitarice, Veronika mliječni proizvodi te Harissa začini je bajka na tanjuru koju upotpunjuje kvalitetno IURIS vino.

Dobre recepte i kulinarske savjete osiguravajuAnja i Vanja ...
Kreativne u osmišljavanju recepata, entuzijastične u pripremi i kuhanju, povrh svega sretne kad stvaraju atmosferu za učenje idobar provod u kuhinji.

Dobar tek i dobru zabavu stvaramo zajedno ...
Kombinirajući sve navedeno i uživajući u procesu :)

I Djeca dobro kuhaju! u našoj kuhinji …
U suradnji s portalom djeca.hr. Voditelj je Hrvoje Krajnović - čarobnjak zbog kojeg djeca jedu i pripremaju ukusne  zdrave obroke (i povrće!!!) kroz igru i zabavu.
Za vikend nam dovedite svoje mališane, a vi se bezbrižno prošetajte, obavite plac i sjednite na sunce popiti kavu s prijateljima JRadionica i jelovnik kreirani su za djecu dobi 7 – 13 godina.

Pridružite nam se! Iskusite drugu stranu pripreme hrane i otkrite male tajne iz kuhinje– mjesta gdje je uvijek najbolja zabava!

Kulinarska radionica: zajednička priprema i uživanje u večeri + 2 čaše vina = 100kn

*

Kada?
Centar za kulturu prehrane sudjeluje sve dane (25.5. – 31.5.) s večerama: 18:30-20:30h. Za vikend (30.5. i 31.5.) sudjeluje i s ručkom, kulinarskim radionicama za djecu, Djeca dobro kuhaju! : 10:30 – 12:30h.

U nastavku pročitajte, a ovdje pogledajte kako izgleda druženje u Centru za kulturu prehrane!

Što kuhamo i jedemo?
7 tematskih jelovnika te dva jelovnika za radionice Djeca dobro kuhaju!

Za svaki dan vrijedi:
Čaša vina dobrodošlice;  Djeca: domaći sok od bazge / voda s limunom

Glavno jelo:

  • Čaša vina usklađena s glavnim jelom;  Djeca: domaći sok od bazge / voda s limunom
  • Salatica – Odabiremo svježe salatice dnevno prema dostupnosti na imanju Eko Sever. Odabiremo salaticu prema  glavnom jelu, dodatno ju usklađujemo prikladnim dressingom.
  • Vegeterijanska opcija: domaći vege-odrezak od grahorica i povrća

 

Preuzmite letak sa svim informacijama i jelovnicima!

Cijena po osobi: 100 kuna
Broj mjesta: 12

Informacije i rezervacije: 
info@kulturaprehrane.hr
091 48144 66

 

U nastavku pročitajte, a ovdje pogledajte kako izgleda druženje u Centru za kulturu prehrane!

 

Kako to izgleda?

Večernje druženje počinjemo u 18:30, a za vikend dnevno u 14:30.  Nakon što se raskomotite i operete ruke, dolazite u kuhinju. Stavljamo pregače i krećemo u akciju! Kuhinja je Mis an place (što znači sve je spremno za početak kuhanja), a Anja i Vanja predstavljaju jelovnik te, slijed po slijed, opisuju namirnice i postupak pripreme.
Sada kad svi imamo ideju što trebamo kuhati, sad stvarno krećemo u akciju!
U manjim grupama pripremaju se 3 slijeda. Anja i Vanja su čas ovdje čas tamo – potiču vas da pitate pitanja pa na njih odgovaraju, daju savjete, dodaju krpe i zdjelice, pomažu rezuckati ...
Uz iskustveno učenje kroz pripremu i suptilno vodstvo, svaki jelovnik ima nekoliko „lekcija“ na kojima Anja i Vanja zaustavljaju zakuhanu akciju i pokazuju što je važno znati kada pripremate, na primjer, domaće tagliatelle…
Onda vam pričaju zanimljive gastronomske priče o proizvoda s kojima kuhate. Kako se sije i žanje na Eko imanju Sever? Koja je tajna Veronika maslaca s „okusom djetinjstva“? Odakle su doputovali egzotični začini iz Harissa Spice Store? Kakvu klimu zahtijevaju boja, miris i okus vina iz IURIS vinarije? I još puno toga ...
Zadubljeni u priču i začarani mirisima, iznenađeno primjećujemo da je večera spremna!
Hitamo u blagovaonicu, sjedamo na svoje mjesto, a oni koji su određeni slijed kuhali donose svoje remek djelo te ga, uz pomoć Anje i Vanje, serviraju. I tako do deserta. Ubaciti će se Anja i Vanja s vinima, pričom o vinima te zašto baš ta vina uz jelo koje jedete.
Nakon 2 – 2 i pol sata, sretni, siti, vještiji i zadovoljniji pozdravit ćete se sa su-kuharima, Anjom i Vanjom, avanturom koju ste proživjeli te krenuti Nazorovom nizvodno u neku slijedeću…

Djeca dobro kuhaju!
I te kako dobro :) U suradnji s portalom djeca.hr vaši mališani imaju zbilja jedinstvenu priliku zasukati rukave te u društvu drugih mladih entuzijasta sami skuhati obrok od 3 slijeda. Voditelj Hrvoje Krajnović iskusni je čarobnjak kojeg djeca vole i izvrsno reagiraju na njegov balans zdravih, privlačnih i jednostavnih jela. Koristimo ekološko povrće Eko Sever, vrhunske mliječne proizvode Veronika, a šećer u desertima zamjenjujemo predivnim aromama začina iz Harisse.
Radionica i zajedničko kuhanje prilagođeni su djeci od 7 -13 godina (za sudjelovanje djeteta potreban je pismeni pristanak roditelja).
Dok dječica s nama kuhaju i papaju, vi bezbrižno prošetajte, obavite plac i

Mala škola PIVA
27.01.2020
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2020 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466