Srpanj 2017.
01.07.
31.07.
8.
11.
Radionica
11.07.2017
12.
Radionica
12.07.2017
13.
16.

Radionice

Tokyo Tuesday - Akademija japanske kuhinje.
19.05.2015

Radionica 7. Riba u japanskoj kuhinji

Japanska jela nisu samo sushi i sashimi, a na radionici ćete upoznati raznovrsnost japanskog kulinarstva, upoznati regionalna jela i pripremiti ih! Kroz jelo će vam se približiti i kulturni aspekti, ove daleke i prijateljske zemlje. Počinjemo s osnovama na koje nadograđujemo specifična znanja, okuse, tajne i vještine. Partner projekta je destinatio tokyo – trgovina izvorne japanske hrane i proizvoda visoke kvalitete.

Na radionica kombiniramo edukaciju o kulturalnim zanimljiviostima japana, kulture stola i običaja vezanim uz hranu te praktično učenje spravaljanja japanske hrane u kuhinji.

Radionica 7. Tema:  Riba u japanskoj kuhinji

Kulturni uvod: U japanskoj kuhinji riba se ne koristi samo za sushi. Upoznajemo ribu i njezinu široku upotrebu u japanskoj kuhinji.

Radionica u kuhinji:

Losos teriyaki – teriyaki je poznatiji po piletini, no losos je izvrsna alternativa. Losos se peče na tavi, glazira soja sosom, mirinom i šećerom.

Horenso no Goma-ae  - špinat s dressingom od sjemenki sezama kao vrlo jednostavan i zdrav prilog za ribu i druga jela. 

Kada: Utorak, 19.05.2015 /  18 – 20h

Cijena: Cijena jedne radionice je 200 kn*.

Polaznici radionice ostvaruju popust od 10% na kupovinu u destinatio tokyo – trgovini japanske hrane i proizvoda.

Prijavite se na: info@kulturaprehrane.hr ili na broj: 091 481 44 66

 

*Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb / Opis: Japan XX.XX. (Datum  Radionice) / Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463