Studeni 2017.
01.11.
30.11.
8.
Radionica
08.11.2017
10.
Ciklus radionica
10.11.2017 do 12.11.2017
12.
Ciklus radionica
10.11.2017 do 12.11.2017
14.
20.
Radionica
20.11.2017
22.
27.
Radionica
27.11.2017
29.
Radionica
29.11.2017

Radionice

Tokyo Tuesday - Akademija japanske kuhinje.
19.05.2015

Radionica 7. Riba u japanskoj kuhinji

Japanska jela nisu samo sushi i sashimi, a na radionici ćete upoznati raznovrsnost japanskog kulinarstva, upoznati regionalna jela i pripremiti ih! Kroz jelo će vam se približiti i kulturni aspekti, ove daleke i prijateljske zemlje. Počinjemo s osnovama na koje nadograđujemo specifična znanja, okuse, tajne i vještine. Partner projekta je destinatio tokyo – trgovina izvorne japanske hrane i proizvoda visoke kvalitete.

Na radionica kombiniramo edukaciju o kulturalnim zanimljiviostima japana, kulture stola i običaja vezanim uz hranu te praktično učenje spravaljanja japanske hrane u kuhinji.

Radionica 7. Tema:  Riba u japanskoj kuhinji

Kulturni uvod: U japanskoj kuhinji riba se ne koristi samo za sushi. Upoznajemo ribu i njezinu široku upotrebu u japanskoj kuhinji.

Radionica u kuhinji:

Losos teriyaki – teriyaki je poznatiji po piletini, no losos je izvrsna alternativa. Losos se peče na tavi, glazira soja sosom, mirinom i šećerom.

Horenso no Goma-ae  - špinat s dressingom od sjemenki sezama kao vrlo jednostavan i zdrav prilog za ribu i druga jela. 

Kada: Utorak, 19.05.2015 /  18 – 20h

Cijena: Cijena jedne radionice je 200 kn*.

Polaznici radionice ostvaruju popust od 10% na kupovinu u destinatio tokyo – trgovini japanske hrane i proizvoda.

Prijavite se na: info@kulturaprehrane.hr ili na broj: 091 481 44 66

 

*Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb / Opis: Japan XX.XX. (Datum  Radionice) / Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

Mala PIVSKA Škola
20.11.2017
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463