Listopad 2017.
01.10.
31.10.

Radionice

Tokyo Tuesday - Akademija japanske kuhinje.
02.06.2015

Radionica 8. Japanski street – food obroci

Japanska jela nisu samo sushi i sashimi, a na radionici ćete upoznati raznovrsnost japanskog kulinarstva, upoznati regionalna jela i pripremiti ih! Kroz jelo će vam se približiti i kulturni aspekti, ove daleke i prijateljske zemlje. Počinjemo s osnovama na koje nadograđujemo specifična znanja, okuse, tajne i vještine. Partner projekta je destinatio tokyo – trgovina izvorne japanske hrane i proizvoda visoke kvalitete.

Na radionica kombiniramo edukaciju o kulturalnim zanimljiviostima japana, kulture stola i običaja vezanim uz hranu te praktično učenje spravaljanja japanske hrane u kuhinji.

Radionica 8. Tema:  Japanski street - food obroci

Kulturni uvod: Što su Okonomiyaki i Yakisoba? U kojim prilikama japanci spravljaju i jedu ova jela? Što možete u njih dodati kako bi napravili svoj omiljeni Okonomiyaki i Yakisoba

Radionica u kuhinji:

Okonomiyaki - popularno jelo od kupusa i brašna prženih na tavi. Okonomiyaki na japanskom doslovno znači "prženo kako vam se sviđa“. Kao što naziv implicira, sastojci u velikoj mjeri ovise o vašim željama .

Zbog ovoga se u SAD-u ponekad naziva  „Japanska pizza“.

Yakisoba-  jedan od najpoznatijih japanskih street-food obroka. Yokisoba  na japanskom doslovno znači "rezanci sa žara".

Kada: Utorak, 02.06.2015 /  18 – 20h

Cijena: Cijena jedne radionice je 200 kn*.

Polaznici radionice ostvaruju popust od 10% na kupovinu u destinatio tokyo – trgovini japanske hrane i proizvoda.

Prijavite se na: info@kulturaprehrane.hr ili na broj: 091 481 44 66

 

*Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb / Opis: Japan XX.XX. (Datum  Radionice) / Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

Mala VINSKA škola
30.10.2017
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463