Srpanj 2017.
01.07.
31.07.
8.
11.
Radionica
11.07.2017
12.
Radionica
12.07.2017
13.
16.

Radionice

Intuitivno i kreatiivno kuhanje
21.05.2015

Oslobodite svoju stvaralačku energiju u kuhinji. Naučite kuhati znatiželjno, intuitivno, kreativno i zaigrano!

Što ću danas kuhati? Kada obaviti kupovinu? Nemam više ideja što da kuham! Pored svih obaveza nemam vremena kuhati...  Uživanje u kuhinji?! To je bajka…

Ovo je, nerijetko, odnos žena prema kuhanju. Priprema i kuhanje hrane  jedna je od najprirodnijih , intuitivnih i kreativnih aktivnosti na svijetu.
Žene su, evolucijski, povijesno i tradicionalno, čuvarice ognja, kuće, kuhinje. Stvarateljice.
Danas su, uz to, i donositeljice plijena, ratnice, radnice. Pribaviteljice.
S obzirom da dan još uvijek traje  24h, pitamo se ne samo  kako uživati u kuhanju, nego kada uopće kuhati?

U manjku vremena, kuhanje često postaje izvor stresa,  obaveza koja se „odradi“ bez motivacije, repetitivno i automatski.
To je žalosno jer je kuhanje je predivan čin stvaranja , kreiranja, darivanja, pažnje i njege. Stvaranja.
Pridružite nam se na radionici „Intuitivno i kreativno kuhanje“ i naučite:

Kako odabirati namirnice  intuitivno?
Kako kuhanje (do)živjeti kao izraz ljubavi  prema onima za koje kuhamo?

Kako da pripremati obroke i kuhati  kreativno?
Kako stvarati u kuhinji?

Oslobodite svoju stvaralačku energiju u kuhinji. Neka ona postane Vaš atelje i hram. Naučite kako kuhanju pristupiti znatiželjno, kreativno, intuitivno i zaigrano u ugodnoj kuhinji Centra za kulturu prehrane. Nakon upoznavanja i uvoda u temu slijedi kuhanje. Pripremat ćemo nekoliko jela koristeći pristup i tehnike koji potiču intuiciju i kreativnost. Na kraju, uz uživanje u pripremljenoj hrani, komentiramo iskustvo i izvlačimo zaključke koji odgovaraju na pitanje „kako kuhati intuitivno i kreativno?“.

Voditeljice su Anja Bajt, food blogerica i zaljubljenica u slastice te Vanja Varga, psihologinja koju zanima sve ono što nastaje  na sjecištu ljudi i hrane – izbori, navike, običaji, druženja... 

Kada:  21.05.2015., 18-20h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili na broj: 091 481 44 66 . Broj mjesta je ograničen.

Cijena: 180 kn*.

 

*Uplata se radi preko računa.
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb / Opis: Kreativno kuhanje / Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463