Svibanj 2017.
01.05.
31.05.
4.
9.
Ciklus radionica
09.05.2017 do 09.04.2017
13.
15.
Ciklus radionica
15.05.2017 do 26.04.2017
16.
Radionica
16.05.2017
17.
Radionica
17.05.2017
18.
22.
Radionica
22.05.2017
23.
Radionica
23.05.2017
24.
Radionica
24.05.2017
25.
29.
31.
Radionica
31.05.2017

Radionice

Intuitivno i kreatiivno kuhanje
21.05.2015

Oslobodite svoju stvaralačku energiju u kuhinji. Naučite kuhati znatiželjno, intuitivno, kreativno i zaigrano!

Što ću danas kuhati? Kada obaviti kupovinu? Nemam više ideja što da kuham! Pored svih obaveza nemam vremena kuhati...  Uživanje u kuhinji?! To je bajka…

Ovo je, nerijetko, odnos žena prema kuhanju. Priprema i kuhanje hrane  jedna je od najprirodnijih , intuitivnih i kreativnih aktivnosti na svijetu.
Žene su, evolucijski, povijesno i tradicionalno, čuvarice ognja, kuće, kuhinje. Stvarateljice.
Danas su, uz to, i donositeljice plijena, ratnice, radnice. Pribaviteljice.
S obzirom da dan još uvijek traje  24h, pitamo se ne samo  kako uživati u kuhanju, nego kada uopće kuhati?

U manjku vremena, kuhanje često postaje izvor stresa,  obaveza koja se „odradi“ bez motivacije, repetitivno i automatski.
To je žalosno jer je kuhanje je predivan čin stvaranja , kreiranja, darivanja, pažnje i njege. Stvaranja.
Pridružite nam se na radionici „Intuitivno i kreativno kuhanje“ i naučite:

Kako odabirati namirnice  intuitivno?
Kako kuhanje (do)živjeti kao izraz ljubavi  prema onima za koje kuhamo?

Kako da pripremati obroke i kuhati  kreativno?
Kako stvarati u kuhinji?

Oslobodite svoju stvaralačku energiju u kuhinji. Neka ona postane Vaš atelje i hram. Naučite kako kuhanju pristupiti znatiželjno, kreativno, intuitivno i zaigrano u ugodnoj kuhinji Centra za kulturu prehrane. Nakon upoznavanja i uvoda u temu slijedi kuhanje. Pripremat ćemo nekoliko jela koristeći pristup i tehnike koji potiču intuiciju i kreativnost. Na kraju, uz uživanje u pripremljenoj hrani, komentiramo iskustvo i izvlačimo zaključke koji odgovaraju na pitanje „kako kuhati intuitivno i kreativno?“.

Voditeljice su Anja Bajt, food blogerica i zaljubljenica u slastice te Vanja Varga, psihologinja koju zanima sve ono što nastaje  na sjecištu ljudi i hrane – izbori, navike, običaji, druženja... 

Kada:  21.05.2015., 18-20h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili na broj: 091 481 44 66 . Broj mjesta je ograničen.

Cijena: 180 kn*.

 

*Uplata se radi preko računa.
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb / Opis: Kreativno kuhanje / Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463