Listopad 2020.
01.10.
31.10.
Ciklus radionica
Svakodnevno
6.
Ciklus radionica
13.08.2020 do 07.10.2020
7.
Ciklus radionica
13.08.2020 do 07.10.2020
8.
Radionica
08.10.2020
9.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
10.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
10.10.2020
12.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
12.10.2020
13.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
13.10.2020
14.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
15.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
15.10.2020
17.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
19.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
19.10.2020
20.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
21.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
21.10.2020
22.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
23.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Ciklus radionica
23.10.2020 do 27.09.2020
26.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
26.10.2020
27.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
28.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
28.10.2020
29.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
30.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
31.
Radionica
31.10.2020
Poklon bon

Radionice

Put oko svijeta kroz kuhinju
15.09.2015

Okusi svijet iz prve ruke - Kulinarske radionice sa stručnjacima nacionalnih kuhinja

Volite putovati? Uživate dobro jesti? Guštate  isprobavati domaće specijalitete na putovanjima?

Mi obožavamo! Osim toga, volimo i sami naučiti kako pripremiti egzotiččne specijalitete doma, kako ponoviti užitak, podijelili ga s prijateljima, prenijeli okus druge zemlje i putovanja na naš stol…

Upravo da bi približili različite kulture prehrane i nacionalne gastronomske tradicije organiziramo Put oko svijeta kroz kuhinju – kulinarske radionice sa stručnjacima nacionalnih kuhinja.  Vodič će nam biti stručnjak - kuhar autohtone kuhinje ili poznavatelj kuhinje po rođenju – svojoj nacionalnosti.

Naši vodiči  dolaze iz poznatih zagrebačkih restorana nacionalnih kuhinja ili trgovina nacionalne hrane – jer želimo autohtono, tradicionalno i da iz prve ruke vidite, okusite i naučite kuhati nacionalne specijalitete:) 

Vodiči će nam pokazati kako se, uistinu, priprema talijanski rižoto, indijski curry, makedonska turli tava i japanski sushi i druge gastro - delicije van lijepe naše (kuhinje!). Naučiti će nas  sve tajne pripreme te kako u Hrvatskoj pripremiti neko egzorično jelo.     Pssst – pripremite pitanja koja ste oduvijek htjeli pitati, a niste imali koga! Mi jesmo :)

Putovati ćemo redovno, svaki utorak u drugu zemlju upoznavajući kulturu prehrane i kuhanja kroz gastro priču i pripremu tradicionalnog jela. U rujnu putujemo kroz Japan, Makedoniju i Španjolsku, a u listopadu nastavljamo u Kinu, Gruziju i Indiju.   A dalje… tko zna ;)

Putujemo utorkom, 18-20h. Na prvo se putovanje otiskujemo 15.09.2015.  

Nakon svakog putovanja polaznici dobivaju dar:

diplomu, recepte i 15% popusta u restoranu/trgovini!

Raspored putovanja u nastavku,  kuhari i jelovnici - klik na pojedinu radionicu.

_____________________________________________________________

  Rujan

15.09.2015. JAPAN (klik za više informacija)

Kuha: Shin Ayukawa, vlasnik trgovine Destinatio Tokyo – trgovaina japanskih namirnica    

22.09.2015. MAKEDONIJA (klik za više informacija)                                        

Kuha: Kiro Ristovski, kuhar u Makedonski restoran Sveti Nikola

29.09.2015. ŠPANJOLSKA (klik za više informacija)

  Kuha: Marčela Kolman, vlasnica i kuharica Mio Corazon tapas bar

_____________________________________________________________

Listopad

Najavljujemo krajem rujna!

WSET Level 2 - Award in Wines
23.10.2020 do 27.09.2020
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2020 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466