Razmišljaš već neko vrijeme prijeći na vegetarijansku prehranu? Vegetarijanac/ka si i razmatraš veganstvo, no nikako pohvatati kako zamijeniti mlijeko i jaja? Ili želiš upoznati vegansku kuhinju i time proširiti svoje kulinarsko umijeće?Onda si jedan/na od onih za koje smo kreirali Školu vege kuhinje!
Posjeti nas na ZeGeVeGe festivalu na dvije besplatne radionice gdje kroz pripremu finih veganskih jela predstavljamo Školu i odgovaramo na sva tvoja pitanja!
Petak, 04.09.2015., 18h - Fini falafel
Subota, 05.09.2015., 16h - Bezmesne kuglice od tempeha
Škola vege kuhinje počinje 15. listopada u Centru za kulturu prehrane. Sve informacije i program možeš pronaći OVDJE.
Ideja Škole je kroz 10 tematskih radionica naučiti kako jesti i kuhati veganski dakle, bez namirnica životinjskog podrijetla. Pod stručnim vodstvom u opuštenoj atmosferizajednički kuhamo više od 40 recepata.
Po radionici pripremamo 4 -5 recepata i učimo:
- Kuharske tehnike i obradu namirnica biljnog podrijetla
- Kako zamijeniti namirnice životinjskog podrijetla
- Planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje učinkovito
- Zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
- Praktične savjete i tips 'n tricks vege kuhanja
Partneri: Annapurna prirodna hrana i voćarna.hr
Dođi, vidi, okusi Školu vege kuhinje!
Za prijave do 06.09.2015. i tijekom ZeGeVeGe festivala osiguravamo 50% popusta!