Svibanj 2019.
01.05.
31.05.
4.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
5.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
Radionica
05.05.2019
7.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
8.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
11.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
Radionica
11.05.2019
12.
13.
Radionica
13.05.2019
15.
Radionica
15.05.2019
17.
Ciklus radionica
17.05.2019 do 19.05.2019
18.
Ciklus radionica
17.05.2019 do 19.05.2019
Radionica
18.05.2019
19.
Ciklus radionica
17.05.2019 do 19.05.2019
20.
Radionica
20.05.2019
25.
26.
Radionica
26.05.2019
27.
Radionica
27.05.2019
Poklon bon

Radionice

50% popusta za prijave do 25.09. - Škola vege kuhinje
21.09.2015 do 25.09.2015

Poklanjamo 3x izvrstan popust za izvrsnu Školu vege kuhinje

Prijavi se do 25.09.2015. i osvoji 50% popusta za Školu vege kuhinje! 

Ideja Škole je kroz 10 tematskih radionica naučiti kako jesti i kuhati veganski dakle, bez namirnica životinjskog podrijetla. U opuštenoj atmosferi zajednički kuhamo više od 40 recepata. Sve informacije pronađite ovdje!

Po radionici pripremamo 4 -5 recepata  i učimo:

-          kuharske tehnike i obradu namirnica biljnog podrijetla

-          kako zamijeniti namirnice životinjskog podrijetla

-          učinkovito planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje

-          zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju

-          praktične savjete i trikove vege kuhanja

 

Kada:listopad 2015. – srpanj 2016. 10 radionica, jednom mjesečno

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena:Radionica: 350kn  /  Škola (10 radionica)  3500kn

Popust za prijave do 25.09.2015.  

50% za pojedinu radionicu  (175kn)   /   50%  za cijelu školu (1750kn)

Polaznici radionica dobivaju diplomu i 2 dara: Poklon paket Annapurna prirodne hrane i popust od 20% na kupovinu u voćarna.hr (online trgovini ili dućanu).

Veselimo se druženju i kuhanju!

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466