Listopad 2017.
01.10.
31.10.

Radionice

Tjedan restorana - Druženje u kuhinji i uživanje za stolom!
02.10.2015 do 11.10.2015

Kulinarska radionica, večera od 3 slijeda i čaša vina – 100Kn

S veseljem najavljujemo ponovno sudjelovanje Centra za kulturu prehrane na 11. Tjednu restorana!

Nismo restoran, ali postoji razlog zašto da dođete baš kod nas: u restoranu se družite u blagovaonici, a kod nas i u kuhinji! :)Pridružite nam se, okusite drugu stranu pripreme hrane i naučite male tajne iz kuhinje – mjesta gdje je uvijek najbolja zabava! Povedite prijatelje i drage osobe i guštajte u večeri koju pripremate zajednički sa stručnim timom Centra. Učimo vas tajne pripreme vrhunskih recepata, vodimo vas u pripremi i znamo gdje stoji mali oštri nožić koji treba za sjeckanje vrganja ...  Večera u centru znači puno dobre hrane,  dobrih kulinarskih savjeta, dobrog teka i dobre zabave!  Kroz tri jelovnika kreirali smo fusion hrvatske i svjetske kuhinje!   Za svaki jelovnik naznačeni su datumi kada je na raspolaganju, odaberite datum (i jelovnik) koji vam najviše odgovara i osigurajte svoje mjesto!

JELOVNIK I : Hrvatska (jesen) u srcu  (Dostupno na dane: 2.10.,5.10.,8.10.,11.10.)

Predjelo: Krem juha od kestena s bučinim uljem

Glavno jelo: Pileći bataci pečeni u gustom umaku hrvatskog craft piva ili vege*

Prilog: Orzoto sa suhim vrganjima na maslacu

Desert: Tart od buče s tamnom čokoladom

 

JELOVNIK II : Put oko svijeta: Španjolska -  Kina – Turska 

(Dostupno na dane: 3.10., 6.10.,9.10.)

Predjelo: Bijeli gazpacho s bijelim paprom i bijelim sezamom

Glavno jelo: Svinjski kotleti glazirani umakom soja sosa i meda ili vege*

Prilog: Wok julienne 3 vrste korjenastog povrća

Desert: Mini baklavice s orasima i narančinim prahom

 

JELOVNIK III : La Bella Italia (Dostupno na dane: 4.10.,7.10.,10.10.)

Predjelo: Juha Pappa al Pomodoro s crnim vinom

Glavno jelo: Teletina Saltimbocca alla Romana ili vege*

Prilog: Gnocchi Verde  - domaći njoki sa špinatom i sirom

Desert: Torta al limone

* vege: Domaći vege-burger  od grahorica i povrća

 

Broj mjesta po večeri je 12.

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto. Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.

Službene rezervacije primaju se od 25.09.2015.

Pozivamo pozivamo vas da se javite i prije ako imate bilo kakva pitanja. 
Informacije i rezervacije: 
info@kulturaprehrane.hr
091 48144 66

Veselimo se druženju, pripremi i uživanju u večeri :)

 

Cijena po osobi: 100 kuna (moguće su rezervacije za grupe)
Kada?  Od 02.10. do 11.10. 2015.   /  Druženje počinje u 18:30 sati. 
Gdje? Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Tjedan restorana / DATUM
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

Mala VINSKA škola
30.10.2017
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463