Travanj 2017.
01.04.
30.04.
2.
9.
Radionica
09.04.2017
Ciklus radionica
09.05.2017 do 09.04.2017
11.
Radionica
11.04.2017
12.
13.
Radionica
13.04.2017
18.
Radionica
18.04.2017
19.
Radionica
19.04.2017
20.
24.
Radionica
24.04.2017
25.
Radionica
25.04.2017
26.
Ciklus radionica
15.05.2017 do 26.04.2017
Radionica
26.04.2017
27.
Radionica
27.04.2017

Radionice

Tjedan restorana - Druženje u kuhinji i uživanje za stolom!
02.10.2015 do 11.10.2015

Kulinarska radionica, večera od 3 slijeda i čaša vina – 100Kn

S veseljem najavljujemo ponovno sudjelovanje Centra za kulturu prehrane na 11. Tjednu restorana!

Nismo restoran, ali postoji razlog zašto da dođete baš kod nas: u restoranu se družite u blagovaonici, a kod nas i u kuhinji! :)Pridružite nam se, okusite drugu stranu pripreme hrane i naučite male tajne iz kuhinje – mjesta gdje je uvijek najbolja zabava! Povedite prijatelje i drage osobe i guštajte u večeri koju pripremate zajednički sa stručnim timom Centra. Učimo vas tajne pripreme vrhunskih recepata, vodimo vas u pripremi i znamo gdje stoji mali oštri nožić koji treba za sjeckanje vrganja ...  Večera u centru znači puno dobre hrane,  dobrih kulinarskih savjeta, dobrog teka i dobre zabave!  Kroz tri jelovnika kreirali smo fusion hrvatske i svjetske kuhinje!   Za svaki jelovnik naznačeni su datumi kada je na raspolaganju, odaberite datum (i jelovnik) koji vam najviše odgovara i osigurajte svoje mjesto!

JELOVNIK I : Hrvatska (jesen) u srcu  (Dostupno na dane: 2.10.,5.10.,8.10.,11.10.)

Predjelo: Krem juha od kestena s bučinim uljem

Glavno jelo: Pileći bataci pečeni u gustom umaku hrvatskog craft piva ili vege*

Prilog: Orzoto sa suhim vrganjima na maslacu

Desert: Tart od buče s tamnom čokoladom

 

JELOVNIK II : Put oko svijeta: Španjolska -  Kina – Turska 

(Dostupno na dane: 3.10., 6.10.,9.10.)

Predjelo: Bijeli gazpacho s bijelim paprom i bijelim sezamom

Glavno jelo: Svinjski kotleti glazirani umakom soja sosa i meda ili vege*

Prilog: Wok julienne 3 vrste korjenastog povrća

Desert: Mini baklavice s orasima i narančinim prahom

 

JELOVNIK III : La Bella Italia (Dostupno na dane: 4.10.,7.10.,10.10.)

Predjelo: Juha Pappa al Pomodoro s crnim vinom

Glavno jelo: Teletina Saltimbocca alla Romana ili vege*

Prilog: Gnocchi Verde  - domaći njoki sa špinatom i sirom

Desert: Torta al limone

* vege: Domaći vege-burger  od grahorica i povrća

 

Broj mjesta po večeri je 12.

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto. Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.

Službene rezervacije primaju se od 25.09.2015.

Pozivamo pozivamo vas da se javite i prije ako imate bilo kakva pitanja. 
Informacije i rezervacije: 
info@kulturaprehrane.hr
091 48144 66

Veselimo se druženju, pripremi i uživanju u večeri :)

 

Cijena po osobi: 100 kuna (moguće su rezervacije za grupe)
Kada?  Od 02.10. do 11.10. 2015.   /  Druženje počinje u 18:30 sati. 
Gdje? Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Tjedan restorana / DATUM
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463