Srpanj 2017.
01.07.
31.07.
8.
11.
Radionica
11.07.2017
12.
Radionica
12.07.2017
13.
16.

Radionice

Škola vege kuhinje 2/10: Zamjene za meso i njihova priprema: sejtan, tofu, tempeh, soja
12.11.2015

Osnove vege kuhinje 2 / Učimo koje su zamijene za meso i kako ih pripremiti

Ideja Škole je kroz 10 tematskih radionica naučiti kako jesti i kuhati veganski dakle, bez namirnica životinjskog podrijetla. U opuštenoj atmosferi zajednički kuhamo više od 40 recepata.

Na drugoj radionici učimo teorijski i praktično kako zamijeniti meso u prehrani i kuhanju. Naučiti ćemo kako možemo organizirati svoju prehranu bez mesa i mesnih proizvoda, a da zadovoljimo sve nutritivne i energetske potrebe.  Učimo kako organizirati jelovnik, kupovinu i kuhanje bez mesa te čime meso nadomjestiti i kako te zamjene pripremiti. 

Sejtan, tofu, tempeh i soja su četiri zvjezde veganske prehrane. Saznajemo što su, s čime se najbolje kombiniraju, kako ih pravilno pripremiti. Nikolina odgovara na sva pitanja koja ćete imati u vezi individualnih potreba, preporuka i savjeta. Pripremamo 5 recepata koji će zadovoljiti i najveće gurmane, družimo se i uživamo u pripremljenim specijalitetima!

Na radionici učimo:

kuharske tehnike i obradu namirnica biljnog podrijetla

kako zamijeniti namirnice životinjskog podrijetla

učinkovito planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje

zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju

praktične savjete i trikove vege kuhanja

Pripremamo:

Sejtan pečenka

Faširanci od sojinih ljuspica

Pohani sojini medaljoni

Okruglice od tempeha

Quiche sa tofuom i orašastim plodovima

 

Polaznici radionica dobivaju diplomu i 2 dara:

Poklon paket Annapurna prirodne hrane i popust od 20% na kupovinu u voćarna.hr

Veselimo se druženju, pripremi i uživanju u večeri :)

 

Kada: 12.11.2015. / 18-20:30h 

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena: 350kn 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Vege 2. / 12.11.2015.
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

 

Slijedeća radionica Škole vege kuhinje:

Tema: Božićna vege gozba!

Datum:10.12.2015.

Informacije i prijave ovdje.

 

VODITELJICA:

Nikolina Plenar, veganka i učiteljica veganske kuhinje. Uz osobno iskustvo od 4 godine veganske prehrane i kuhanja, iza sebe ima i bogato iskustvo vođenja radionica vege kuhinje. Ljubav prema veganskom kuhanju rezultirala je poznavanjem svega od, izvan i između alfe & omege po pitanju veganske kuhinje. Blagdani, snack, slastice, različite svjetske kuhinje… što god poželiš, ona može pripremiti. I to izvrsno. Što je još važnije, može tebe naučiti kako to izvrsno pripremiti :)

Još uvijek ne vjeruješ u kajganu bez jaja? Izazivamo te na Školu vege kuhinje!

 

PARTNERI

Annapurna – prirodna hrana

Voćarna.hr

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463