Studeni 2017.
01.11.
30.11.
8.
Radionica
08.11.2017
10.
Ciklus radionica
10.11.2017 do 12.11.2017
12.
Ciklus radionica
10.11.2017 do 12.11.2017
14.
20.
Radionica
20.11.2017
22.
27.
Radionica
27.11.2017
29.
Radionica
29.11.2017

Radionice

Škola vege kuhinje 2/10: Zamjene za meso i njihova priprema: sejtan, tofu, tempeh, soja
12.11.2015

Osnove vege kuhinje 2 / Učimo koje su zamijene za meso i kako ih pripremiti

Ideja Škole je kroz 10 tematskih radionica naučiti kako jesti i kuhati veganski dakle, bez namirnica životinjskog podrijetla. U opuštenoj atmosferi zajednički kuhamo više od 40 recepata.

Na drugoj radionici učimo teorijski i praktično kako zamijeniti meso u prehrani i kuhanju. Naučiti ćemo kako možemo organizirati svoju prehranu bez mesa i mesnih proizvoda, a da zadovoljimo sve nutritivne i energetske potrebe.  Učimo kako organizirati jelovnik, kupovinu i kuhanje bez mesa te čime meso nadomjestiti i kako te zamjene pripremiti. 

Sejtan, tofu, tempeh i soja su četiri zvjezde veganske prehrane. Saznajemo što su, s čime se najbolje kombiniraju, kako ih pravilno pripremiti. Nikolina odgovara na sva pitanja koja ćete imati u vezi individualnih potreba, preporuka i savjeta. Pripremamo 5 recepata koji će zadovoljiti i najveće gurmane, družimo se i uživamo u pripremljenim specijalitetima!

Na radionici učimo:

kuharske tehnike i obradu namirnica biljnog podrijetla

kako zamijeniti namirnice životinjskog podrijetla

učinkovito planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje

zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju

praktične savjete i trikove vege kuhanja

Pripremamo:

Sejtan pečenka

Faširanci od sojinih ljuspica

Pohani sojini medaljoni

Okruglice od tempeha

Quiche sa tofuom i orašastim plodovima

 

Polaznici radionica dobivaju diplomu i 2 dara:

Poklon paket Annapurna prirodne hrane i popust od 20% na kupovinu u voćarna.hr

Veselimo se druženju, pripremi i uživanju u večeri :)

 

Kada: 12.11.2015. / 18-20:30h 

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena: 350kn 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Vege 2. / 12.11.2015.
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

 

Slijedeća radionica Škole vege kuhinje:

Tema: Božićna vege gozba!

Datum:10.12.2015.

Informacije i prijave ovdje.

 

VODITELJICA:

Nikolina Plenar, veganka i učiteljica veganske kuhinje. Uz osobno iskustvo od 4 godine veganske prehrane i kuhanja, iza sebe ima i bogato iskustvo vođenja radionica vege kuhinje. Ljubav prema veganskom kuhanju rezultirala je poznavanjem svega od, izvan i između alfe & omege po pitanju veganske kuhinje. Blagdani, snack, slastice, različite svjetske kuhinje… što god poželiš, ona može pripremiti. I to izvrsno. Što je još važnije, može tebe naučiti kako to izvrsno pripremiti :)

Još uvijek ne vjeruješ u kajganu bez jaja? Izazivamo te na Školu vege kuhinje!

 

PARTNERI

Annapurna – prirodna hrana

Voćarna.hr

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463