Travanj 2017.
01.04.
30.04.
2.
9.
Radionica
09.04.2017
Ciklus radionica
09.05.2017 do 09.04.2017
11.
Radionica
11.04.2017
12.
13.
Radionica
13.04.2017
18.
Radionica
18.04.2017
19.
Radionica
19.04.2017
20.
24.
Radionica
24.04.2017
25.
Radionica
25.04.2017
26.
Ciklus radionica
15.05.2017 do 26.04.2017
Radionica
26.04.2017
27.
Radionica
27.04.2017

Radionice

Put oko svijeta kroz kuhinju – GRUZIJA
20.10.2015

Okusi Gruziju iz prve ruke! Kulinarska radionica sa stručnjakom gruzijske kuhinje

Gruzijska kuhinja – mmmmm :) Put Kavkaza i gastronomskih delicija nepoznate nam Gruzija vodi nas Natalia Reinova.

Natalia,  ruskinja iz Azerbajdžana, odrasla u Moskvi, više je od 20  godina u Zagrebu. U životu joj se, kako kaže, sve vrtilo oko hrane i kulture stola koja je, ukolo Kavkaza – jede se sporije i u puno većim količinama :) Svjetska žena, navikla samo na vrhunsku papicu kojom su je razmazile baka i majka, s osjećajem za stvoriti ugodnu atmosferu i željom da Zagreb učini svjetskijim otvara restoran – zalogajnicu Kiša.  Soul food, hrana s dušom, ono je što se, konceptualno, veže uz Kišu.  Od predivnog, čarobnog interijera koji zrači djetinjstvom i nekim sigurnim vremenima do jelovnika sačinjenog od kavkaskih jela s vrhunskim namirnicama – sve je osiguravalo da otputujete onamo odakle je Nataliastvorila ovo mjesto – u djetinjstvo podno Kavkaza gdje se iz kuhinje njene bake šire opojni mirisi hinkalija.

Kiše, na žalost, više nema, ali na put u Gruziju kroz prostor , kroz vrijeme, kroz kuhinju možete s nama i Nataliom koja nas uči spremati:

Jelovnik:

1.     Hinkali

2.     Tabaka piletina

3.     Povrtni Phali

4.     Halava od kukuruznog brašna

 

Svi polaznici dobivaju dar: diplomu i recepte!


Kada: 20.10.2015., utorak / 18-20h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66

Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 200kn

Popust: 10% za uplate do 18.10.2015. (180kn) 

              15% za dvije kupljene radionice (306kn)

 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - GRUZIJA
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

 

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463