Gruzijska kuhinja – mmmmm :) Put Kavkaza i gastronomskih delicija nepoznate nam Gruzija vodi nas Natalia Reinova.
Natalia, ruskinja iz Azerbajdžana, odrasla u Moskvi, više je od 20 godina u Zagrebu. U životu joj se, kako kaže, sve vrtilo oko hrane i kulture stola koja je, ukolo Kavkaza – jede se sporije i u puno većim količinama :) Svjetska žena, navikla samo na vrhunsku papicu kojom su je razmazile baka i majka, s osjećajem za stvoriti ugodnu atmosferu i željom da Zagreb učini svjetskijim otvara restoran – zalogajnicu Kiša. Soul food, hrana s dušom, ono je što se, konceptualno, veže uz Kišu. Od predivnog, čarobnog interijera koji zrači djetinjstvom i nekim sigurnim vremenima do jelovnika sačinjenog od kavkaskih jela s vrhunskim namirnicama – sve je osiguravalo da otputujete onamo odakle je Nataliastvorila ovo mjesto – u djetinjstvo podno Kavkaza gdje se iz kuhinje njene bake šire opojni mirisi hinkalija.
Kiše, na žalost, više nema, ali na put u Gruziju kroz prostor , kroz vrijeme, kroz kuhinju možete s nama i Nataliom koja nas uči spremati:
Jelovnik:
1. Hinkali
2. Tabaka piletina
3. Povrtni Phali
4. Halava od kukuruznog brašna
Svi polaznici dobivaju dar: diplomu i recepte!
Kada: 20.10.2015., utorak / 18-20h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr ili 091 481 44 66
Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 200kn
Popust: 10% za uplate do 18.10.2015. (180kn)
15% za dvije kupljene radionice (306kn)
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - GRUZIJA
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Veselimo se druženju i kuhanju :)