Otiskujemo se na gastro putovanje kroz svjetske kuhinje put Okinawe! Putovali smo već u Japan sa starim prijateljima iz trgovine japanskim specijalitetima Destinatio Tokyo! Zbog velikog interesa za japansku kuhinju nastala je ideja približiti kuhinju otoka Okinawe dugovječnosti i, kako nam dečki kažu, otoka gdje se miješaju kuhinje Japana i Amerike - na vrlo zanimljiv i ukusan način! Mljac :)
Kuha nam dragi Shin Ayukawa, jedan od dvojice vlasnika dućana. Shin i njegov partner, Antonio Jerković (Toni), nakon života i rada u Tokyu i New York-u, odlučili su se na hrvatsku avanturu.
Uočivši „rupu“ u ponudi hrvatske metropole, otvaraju dućan s japanskim prehrambenim namirnicama i drugim japanskim proizvodima kako bi hrvatima približili zemlju izlazećeg sunca kroz kulturu i kulturu prehrane. Surađuju s Hrvatsko-japanskim društvom, Veleposlanstvom Japana u RH i aktivni su u različitim projektima povezanim s Japanom. Poznati su i kao naši partneri na kulinarskim radionicama Tokyo Tuesday :)
Putujemo daleku Okinawu kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani.
Shin & Toni nas uče spremati:
Jelovnik uskoro!
Svi polaznici dobivaju dar:
diplomu, recepte i 15% popusta* u trgovini Destinatio Tokyo!
Kada: 27.10.2015., utorak / 18-20h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr ili 091 481 44 66
Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 200kn
Popust: 10% za uplate do 25.09.2015. (180kn)
15% za dvije kupljene radionice (306kn)
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - JAPAN
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Veselimo se druženju i kuhanju :)