Travanj 2017.
01.04.
30.04.
2.
9.
Radionica
09.04.2017
Ciklus radionica
09.05.2017 do 09.04.2017
11.
Radionica
11.04.2017
12.
13.
Radionica
13.04.2017
18.
Radionica
18.04.2017
19.
Radionica
19.04.2017
20.
24.
Radionica
24.04.2017
25.
Radionica
25.04.2017
26.
Ciklus radionica
15.05.2017 do 26.04.2017
Radionica
26.04.2017
27.
Radionica
27.04.2017

Radionice

Put oko svijeta kroz kuhinju u listopadu - INDIJA, GRUZIJA, OKINAWA
13.10.2015 do 27.10.2015

Okusi svijet iz prve ruke - Kulinarske radionice sa stručnjacima nacionalnih kuhinja

Volite putovati? Uživate dobro jesti? Guštate  isprobavati domaće specijalitete na putovanjima?

Mi obožavamo! Osim toga, volimo i sami naučiti kako pripremiti egzotiččne specijalitete doma, kako ponoviti užitak, podijelili ga s prijateljima, prenijeli okus druge zemlje i putovanja na naš stol…

Ulistopadu putujemo u Indiju, Gruziju i na Okinawu!

Naši vodiči  dolaze iz poznatih zagrebačkih restorana nacionalnih kuhinja ili trgovina nacionalne hrane – jer želimo autohtono, tradicionalno i da iz prve ruke vidite, okusite i naučite kuhati nacionalne specijalitete:) 

Vodiči će nam pokazati kako se, uistinu, priprema talijanski rižoto, indijski curry, makedonska turli tava i japanski sushi i druge gastro - delicije van lijepe naše (kuhinje!).Naučiti će nas  sve tajne pripreme te kako u Hrvatskoj pripremiti neko egzorično jelo.    Pssst – pripremite pitanja koja ste oduvijek htjeli pitati, a niste imali koga! Mi jesmo :)

 

Putujemo utorkom, 18-20h. 

Nakon svakog putovanja polaznici dobivaju dar:

diplomu, recepte i 15% popusta u restoranu/trgovini!

Raspored putovanja u nastavku,  kuhari i jelovnici - klik na pojedinu radionicu.

_____________________________________________________________

Listopad

13.10.2015. INDIJA  (klik za više informacija)

Kuha: Ratan Chaundhary, vlasnik Indijskog restorana Maharaja

20.10.2015 GRUZIJA (klik za više informacija)                                    

Kuha: Natalia Reinova, vlasnica Kavkaskog restorana Kiša

2710.2015. OKINAWA  (klik za više informacija)

 Kuha: Shin Ayukawa i Antonio Jerković , vlasnici trgovine destionatio tokyo

_____________________________________________________________

Studeni - Najavljujemo krajem rlistopada!

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463