Svibanj 2019.
01.05.
31.05.
4.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
5.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
Radionica
05.05.2019
7.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
8.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
11.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
Radionica
11.05.2019
12.
13.
Radionica
13.05.2019
15.
Radionica
15.05.2019
17.
Ciklus radionica
17.05.2019 do 19.05.2019
18.
Ciklus radionica
17.05.2019 do 19.05.2019
Radionica
18.05.2019
19.
Ciklus radionica
17.05.2019 do 19.05.2019
20.
Radionica
20.05.2019
25.
26.
Radionica
26.05.2019
27.
Radionica
27.05.2019
Poklon bon

Radionice

Put oko svijeta kroz kuhinju u listopadu - INDIJA, GRUZIJA, OKINAWA
13.10.2015 do 27.10.2015

Okusi svijet iz prve ruke - Kulinarske radionice sa stručnjacima nacionalnih kuhinja

Volite putovati? Uživate dobro jesti? Guštate  isprobavati domaće specijalitete na putovanjima?

Mi obožavamo! Osim toga, volimo i sami naučiti kako pripremiti egzotiččne specijalitete doma, kako ponoviti užitak, podijelili ga s prijateljima, prenijeli okus druge zemlje i putovanja na naš stol…

Ulistopadu putujemo u Indiju, Gruziju i na Okinawu!

Naši vodiči  dolaze iz poznatih zagrebačkih restorana nacionalnih kuhinja ili trgovina nacionalne hrane – jer želimo autohtono, tradicionalno i da iz prve ruke vidite, okusite i naučite kuhati nacionalne specijalitete:) 

Vodiči će nam pokazati kako se, uistinu, priprema talijanski rižoto, indijski curry, makedonska turli tava i japanski sushi i druge gastro - delicije van lijepe naše (kuhinje!).Naučiti će nas  sve tajne pripreme te kako u Hrvatskoj pripremiti neko egzorično jelo.    Pssst – pripremite pitanja koja ste oduvijek htjeli pitati, a niste imali koga! Mi jesmo :)

 

Putujemo utorkom, 18-20h. 

Nakon svakog putovanja polaznici dobivaju dar:

diplomu, recepte i 15% popusta u restoranu/trgovini!

Raspored putovanja u nastavku,  kuhari i jelovnici - klik na pojedinu radionicu.

_____________________________________________________________

Listopad

13.10.2015. INDIJA  (klik za više informacija)

Kuha: Ratan Chaundhary, vlasnik Indijskog restorana Maharaja

20.10.2015 GRUZIJA (klik za više informacija)                                    

Kuha: Natalia Reinova, vlasnica Kavkaskog restorana Kiša

2710.2015. OKINAWA  (klik za više informacija)

 Kuha: Shin Ayukawa i Antonio Jerković , vlasnici trgovine destionatio tokyo

_____________________________________________________________

Studeni - Najavljujemo krajem rlistopada!

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466