Volite putovati? Uživate dobro jesti? Guštate isprobavati domaće specijalitete na putovanjima?
Mi obožavamo! Osim toga, volimo i sami naučiti kako pripremiti egzotiččne specijalitete doma, kako ponoviti užitak, podijelili ga s prijateljima, prenijeli okus druge zemlje i putovanja na naš stol…
Ulistopadu putujemo u Indiju, Gruziju i na Okinawu!
Naši vodiči dolaze iz poznatih zagrebačkih restorana nacionalnih kuhinja ili trgovina nacionalne hrane – jer želimo autohtono, tradicionalno i da iz prve ruke vidite, okusite i naučite kuhati nacionalne specijalitete:)
Vodiči će nam pokazati kako se, uistinu, priprema talijanski rižoto, indijski curry, makedonska turli tava i japanski sushi i druge gastro - delicije van lijepe naše (kuhinje!).Naučiti će nas sve tajne pripreme te kako u Hrvatskoj pripremiti neko egzorično jelo. Pssst – pripremite pitanja koja ste oduvijek htjeli pitati, a niste imali koga! Mi jesmo :)
Putujemo utorkom, 18-20h.
Nakon svakog putovanja polaznici dobivaju dar:
diplomu, recepte i 15% popusta u restoranu/trgovini!
Raspored putovanja u nastavku, kuhari i jelovnici - klik na pojedinu radionicu.
_____________________________________________________________
Listopad
13.10.2015. INDIJA (klik za više informacija)
Kuha: Ratan Chaundhary, vlasnik Indijskog restorana Maharaja
20.10.2015 GRUZIJA (klik za više informacija)
Kuha: Natalia Reinova, vlasnica Kavkaskog restorana Kiša
2710.2015. OKINAWA (klik za više informacija)
Kuha: Shin Ayukawa i Antonio Jerković , vlasnici trgovine destionatio tokyo
_____________________________________________________________
Studeni - Najavljujemo krajem rlistopada!