Prosinac 2019.
01.12.
31.12.
2.
Radionica
02.12.2019
5.
Radionica
05.12.2019
7.
Ciklus radionica
07.12.2019 do 08.12.2019
8.
Ciklus radionica
07.12.2019 do 08.12.2019
9.
Radionica
09.12.2019
16.
Radionica
16.12.2019
18.
Radionica
18.12.2019
19.
22.
Ciklus radionica
23.12.2019 do 22.12.2019
23.
Ciklus radionica
23.12.2019 do 22.12.2019
Poklon bon

Radionice

Napredna škola slastičarstva - UPISI
23.10.2019

Pridruži se najslađoj školi u gradu! Napredne slastičarske vještine kroz 6 radionica

Znaš napraviti prhke kekse, Sachericu i tiramisu, a zanima te kako raditi s čokoladom, ispeći savršene macaronse i kreirati rođendansku tortu koja oduzima dah? 

Pridruži nam se na Školi slastičarstva  :)

Ideja je savladati napredne  slastičarske vještine, tehnike i recepte kroz 6 radionica.  U opuštenoj atmosferi zajednički radimo više od 12 kolača. Po radionici pripremamo 2 -3 recepta i učimo:

- slastičarske tehnike i karakteristike namirnica
- zahtjevne recepture i tehnike pripreme (npr. macarons)
- napredne tehnike oblikovanja i ukrašavanja
- isprobane recepte i kreativan pristup slastičarstvu
- praktične savjete i trikove
- uživati u napravljenim slasticama :)

Polaznici radionica dobivaju 2 dara: diplomu, recepte

1. Kreme / 23.10.

- Creme brulee

- Panna cotta

- Zabaglione

2. Biskviti - Joconde 

- Opera

- Rolada sa parama od titule paste

3. Petit Four 

- Mali biskvitni kolačići

4. Pâte à choux  

- Choice au craquelin

- Paris - Brest

5. Macarons 

6. Entremets torta s mirror glazurom  


 

Polaznici radionica dobivaju diplomu i recepte.

 


Informacije
Voditeljice: Anja Bajt / Anita Kozina / Tanja Pastuović Klaić
Kada:  Listopad 2019. – Ožujak 2020.

 Jednom mjesečno – datum ćemo objaviti do 20. u prethodnom mjesecu. 

Radioncie se održavaju od 18-20:30h.

Važno: datum je podložan promjeni, pratite raspored.

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Prijave: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 


Cijena

Škola slastičarstva 2 (6 radionica): 3300 kn
Popust 50 % za prijave za cijelu školu do popunjavanja grupa (Iznos: 1650kn)
Cijena pojedine radionice: 550 kn

Popust za rane prijave 45% (do 3 dana prije radionice/ Iznos: 300kn)

Popust 50% za prijave u paru ili dolazak na 2 radioniceunutar ciklusa (Iznos 550kn)

Uplate
- Cijela škola (6 radionica)
Moguće platiti u 3 rate (po 1000 ili 500kn, ovisno o datumu prijave)
Uplate rata potrebno je izvršiti do datuma:
prva do 15.10.2019. / druga do 15.12.2019. / treća do 15.2.2019.
Ukoliko imate potrebu za većim brojem rata, molim Vas napomenite.

- Pojedina radionica
Jedna rata, uplaćena najmanje 3 dana prije radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr

 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola slastičarstva 2 (za cijelu Školu) ILI Naziv radionice (za pojedinu radionicu)
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

WSET Level 2 - Award in Wines and Spirts
07.12.2019 do 08.12.2019
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466