Svibanj 2020.
01.05.
31.05.
Ciklus radionica
Svakodnevno
10.
17.
19.
Poklon bon

Radionice

Napredna škola kuhanja - UPISI
26.01.2020

Znaš napraviti varivo, pečeno pile i zamijesiti vlastiti kruh, a želiš saznati kako glazirati, savršeno ispeći baš svaki komad mesa i saznati „male tajne velikih majstora“? Pridruži nam se na Školi kuhanja 2!

U opuštenoj atmosferi kroz 6 radionica zajednički radimo više od 20 recepata. Po radionici pripremamo 2 - 4 recepata i učimo:


- napredne kuharske tehnike i obradu namirnica
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zahtjevnije recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove

 

TEME


1. RIŽA / 26.1.

Vrste riže i obrada, kuhanje rižota, kuhanje pilava
 

2. NJOKI / Veljača

Osnove izrade tijesta; Klasični njoki; Rimski njoki; Gnudi


3. TELETINA & JUNETINA / Ožujak

Obrada i priprema mesa; Pečenje; Odresci; Umaci za posluživanje
 

4. SVINJETINA / Travanj

Obrada i priprema mesa; Kotleti; Lungić; Pečenje
 

5. STIR FRY / Svibanj

Osnove pripreme; Meso; Povrće; Rezanci; Riža


6. CURRY  / Lipanj

Osnove pripreme; Začini; Curry s piletinom; Curry sa svinjetinom/ Veganski Curry

 

Polaznici radionica dobivaju 2 dara: diplomu, recepte

 

Informacije
Voditeljice: Anja Bajt / Anita Kozina / Tanja Pastuović Klaić
Kada:  Siječanj 2020. – Lipanj  2020.

Jednom mjesečno –  DATUM NAJAVLJUJEMO DO 25. MJESEC RANIJE 18-20:30h.

Važno: datum je podložan promjeni, pratite raspored.

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Prijave: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 

 

Cijena

Škola kuhanja 2 (6 radionica): 3300 kn
Popust 50 % za prijave za cijelu školu do popunjavanja grupa (Iznos: 1650kn)
Cijena pojedine radionice: 550 kn

Popust za rane prijave 45%(do 3 dana prije radionice/ Iznos: 300kn)

Popust 50% za prijave u paru ili dolazak na 2 radioniceunutar ciklusa (Iznos 550kn)

Uplate
- Cijela škola (6 radionica)
Moguće platiti u 3 rate (po 1000 ili 500kn, ovisno o datumu prijave)
Uplate rata potrebno je izvršiti do datuma:
prva do 5.1.2020. / druga do 5.3.2020. / treća do 5.5.2020.
Ukoliko imate potrebu za većim brojem rata, molim Vas napomenite.

- Pojedina radionica
Jedna rata, uplaćena najmanje 3 dana prije radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr

 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola kuhanja 2 (za cijelu Školu) ILI Naziv radionice (za pojedinu radionicu)
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2020 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466