Svibanj 2017.
01.05.
31.05.
4.
9.
Ciklus radionica
09.05.2017 do 09.04.2017
13.
15.
Ciklus radionica
15.05.2017 do 26.04.2017
16.
Radionica
16.05.2017
17.
Radionica
17.05.2017
18.
22.
Radionica
22.05.2017
23.
Radionica
23.05.2017
24.
Radionica
24.05.2017
25.
29.
31.
Radionica
31.05.2017

Radionice

Zdrava i fina zima s Rominom Mlinarević
06.11.2015

Toplo, kremasto, sočno i fino, a zdravo!

Volimo raditi sve radionice, a posebno one u kojima pokazujemo kako zdravo može biti itekako ukusno!

Želite naučiti pripremati zdrave i ukusne obroke koji će vas osnažiti i zagrijati? Privlače vas novi okusi i nove namirnice, a ne znate kako ih pripremiti da njihova iskoristivost za vas bude što veća u ovo doba godine?

Napravite korak prema zdravijem i kvalitetnijem življenju i pridružite nam se na radionici s Rominom Mlinarević, učiteljicom prirodne kuhinje koja svoje znanje i iskustvo dijeli na Zdrava i fina  - hrana Romina .

Na radionici učimo pripremati cjeloviti obrok od sezonskih namirnica:

* Kremasto proso

* Hrskavi tempeh

* Pečeno sezonsko, mirisno povrće

* Zimsku salatu s kestenjem i narom

* Napitak za opuštanje i zagrijavanje

 

Poznata je ideja da prehrana treba biti u skladu s godišnjim dobima i promjenama u prirodi. Romina nas uči sve o tome.

Nije svejedno je li temperatura trideset stupnjeva iznad ili tri ispod nule. Zima je vrijeme smanjene aktivnosti. Jedemo manje sirovog i namirnica koje hlade organizam, a više hrane koja grije organizam. Koristimo više soli i ulja, duže kuhamo, pržimo i pečemo u pećnici i time zagrijavamo i kuću i osjećamo toplinu doma kad je vani minus.

Romina Mlinarević, učiteljica prirodne prehrane i tjelesno orijentirani terapeut je u zdravoj prehrani 8 godina, a na putu traženja sebe i stvari koje ju čine sretnom je otkrila i ljubav prema hrani i kuhanju, užitak kuhanja, strast jedenja. Radionice temelji na prirodnoj prehrani prema veganskim, makrobiotičkim, sirovim i mediteranskim načelima. Na radionicama priprema svježe, cjelovite i organske namirnice, bez bijelog brašna, šećera, mesa, jaja i mliječnih proizvoda. Naglasak je na sezonskim namirnicama, umjerenosti i prilagođavanju vlastitom stanju.

Radionica uključuje pisane materijale, demonstraciju i degustaciju pripremljenog. 

 


          Kada: 06.11.2015., utorak / 18-20h

           Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66

         Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 250kn

         Popust: 20% za uplate do 04.11.2015. (200kn) 

                      25% za dolazak u paru  (375kn)

 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju -  ZIMA
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

 

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463