Srpanj 2017.
01.07.
31.07.
8.
11.
Radionica
11.07.2017
12.
Radionica
12.07.2017
13.
16.

Radionice

Zdrava i fina zima s Rominom Mlinarević
06.11.2015

Toplo, kremasto, sočno i fino, a zdravo!

Volimo raditi sve radionice, a posebno one u kojima pokazujemo kako zdravo može biti itekako ukusno!

Želite naučiti pripremati zdrave i ukusne obroke koji će vas osnažiti i zagrijati? Privlače vas novi okusi i nove namirnice, a ne znate kako ih pripremiti da njihova iskoristivost za vas bude što veća u ovo doba godine?

Napravite korak prema zdravijem i kvalitetnijem življenju i pridružite nam se na radionici s Rominom Mlinarević, učiteljicom prirodne kuhinje koja svoje znanje i iskustvo dijeli na Zdrava i fina  - hrana Romina .

Na radionici učimo pripremati cjeloviti obrok od sezonskih namirnica:

* Kremasto proso

* Hrskavi tempeh

* Pečeno sezonsko, mirisno povrće

* Zimsku salatu s kestenjem i narom

* Napitak za opuštanje i zagrijavanje

 

Poznata je ideja da prehrana treba biti u skladu s godišnjim dobima i promjenama u prirodi. Romina nas uči sve o tome.

Nije svejedno je li temperatura trideset stupnjeva iznad ili tri ispod nule. Zima je vrijeme smanjene aktivnosti. Jedemo manje sirovog i namirnica koje hlade organizam, a više hrane koja grije organizam. Koristimo više soli i ulja, duže kuhamo, pržimo i pečemo u pećnici i time zagrijavamo i kuću i osjećamo toplinu doma kad je vani minus.

Romina Mlinarević, učiteljica prirodne prehrane i tjelesno orijentirani terapeut je u zdravoj prehrani 8 godina, a na putu traženja sebe i stvari koje ju čine sretnom je otkrila i ljubav prema hrani i kuhanju, užitak kuhanja, strast jedenja. Radionice temelji na prirodnoj prehrani prema veganskim, makrobiotičkim, sirovim i mediteranskim načelima. Na radionicama priprema svježe, cjelovite i organske namirnice, bez bijelog brašna, šećera, mesa, jaja i mliječnih proizvoda. Naglasak je na sezonskim namirnicama, umjerenosti i prilagođavanju vlastitom stanju.

Radionica uključuje pisane materijale, demonstraciju i degustaciju pripremljenog. 

 


          Kada: 06.11.2015., utorak / 18-20h

           Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66

         Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 250kn

         Popust: 20% za uplate do 04.11.2015. (200kn) 

                      25% za dolazak u paru  (375kn)

 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju -  ZIMA
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

 

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463