Travanj 2017.
01.04.
30.04.
2.
9.
Radionica
09.04.2017
11.
Radionica
11.04.2017
12.
13.
Radionica
13.04.2017
18.
Radionica
18.04.2017
19.
Radionica
19.04.2017
20.
24.
Radionica
24.04.2017
25.
Radionica
25.04.2017
26.
Radionica
26.04.2017
27.
Radionica
27.04.2017

Radionice

Špičekova Škola 3/4 - 17.12. Nizinska Hrvatska: SVINJETINA - KOBASICE
17.12.2015

Nauči pripremati delikatesna jela od majstora!

Poznata  Špičekova je da “Jelo mora ispasti kak Bog zapoveda”. 

Poznat je Špiček po mnogočemu, ponajviše po majstorstvu u tradicionalnoj

hrvatskoj kuhinji.  Nauči pripremati  delikatesna jela od majstora upravo tako – kak Bog zapoveda!

 

Špičekova škola - 4 hrvatske regije kroz 4 radionice  

Polaznici svake radionice dobivaju 4 dara!

 

***
Treća radionica 17.12.2015.

Nizinska Hrvatska. Fokus: SVINJETINA - KOBASICE

Špiček te uči:

Odabir mesa za izradu kobasica

Potreban pribor i koraci

                   Obrada mesa i kreiranje  okusa po izboru

                  Izrada domaćih  kobasica

Pečenje kobasica


Dar
Par kobasica koje ste napravili :) Diploma. Recepti.

Slijedeću temu saznaj klikom ovdje!
________________________________________________________________________________

           Kada: 17.12.2015., četvrtak / 18-20h
            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66
Cijena:  
  Jedna radionica / osoba:   450kn

     Dvije radionice / osobe:   800kn (Popust 100kn)
         Tri radionice / osobe: 1150kn (Popust 200kn)
   Četiri radionice / osobe: 1500kn (Popust 300kn)

 

Broj mjesta po radionici je 12.

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.  Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809  
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis:  Špičekova škola - REGIJA   /   Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.    * Popust je potrebno iskoristiti unutar 2 tjedna od održavanja radionice.

 

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Francuska
25.04.2017
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463