Listopad 2017.
01.10.
31.10.

Radionice

Špičekova Škola 3/4 - 17.12. Nizinska Hrvatska: SVINJETINA - KOBASICE
17.12.2015

Nauči pripremati delikatesna jela od majstora!

Poznata  Špičekova je da “Jelo mora ispasti kak Bog zapoveda”. 

Poznat je Špiček po mnogočemu, ponajviše po majstorstvu u tradicionalnoj

hrvatskoj kuhinji.  Nauči pripremati  delikatesna jela od majstora upravo tako – kak Bog zapoveda!

 

Špičekova škola - 4 hrvatske regije kroz 4 radionice  

Polaznici svake radionice dobivaju 4 dara!

 

***
Treća radionica 17.12.2015.

Nizinska Hrvatska. Fokus: SVINJETINA - KOBASICE

Špiček te uči:

Odabir mesa za izradu kobasica

Potreban pribor i koraci

                   Obrada mesa i kreiranje  okusa po izboru

                  Izrada domaćih  kobasica

Pečenje kobasica


Dar
Par kobasica koje ste napravili :) Diploma. Recepti.

Slijedeću temu saznaj klikom ovdje!
________________________________________________________________________________

           Kada: 17.12.2015., četvrtak / 18-20h
            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66
Cijena:  
  Jedna radionica / osoba:   450kn

     Dvije radionice / osobe:   800kn (Popust 100kn)
         Tri radionice / osobe: 1150kn (Popust 200kn)
   Četiri radionice / osobe: 1500kn (Popust 300kn)

 

Broj mjesta po radionici je 12.

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.  Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809  
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis:  Špičekova škola - REGIJA   /   Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.    * Popust je potrebno iskoristiti unutar 2 tjedna od održavanja radionice.

 

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Mala VINSKA škola
30.10.2017
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463