Poznata Špičekova je da “Jelo mora ispasti kak Bog zapoveda”.
Poznat je Špiček po mnogočemu, ponajviše po majstorstvu u tradicionalnoj
hrvatskoj kuhinji. Nauči pripremati delikatesna jela od majstora upravo tako – kak Bog zapoveda!
Špičekova škola - 4 hrvatske regije kroz 4 radionice
Polaznici svake radionice dobivaju 4 dara!
***
Treća radionica 17.12.2015.
Nizinska Hrvatska. Fokus: SVINJETINA - KOBASICE
Špiček te uči:
Odabir mesa za izradu kobasica
Potreban pribor i koraci
Obrada mesa i kreiranje okusa po izboru
Izrada domaćih kobasica
Pečenje kobasica
Dar
Par kobasica koje ste napravili :) Diploma. Recepti.
Slijedeću temu saznaj klikom ovdje!
________________________________________________________________________________
Kada: 17.12.2015., četvrtak / 18-20h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr ili 091 481 44 66
Cijena:
Jedna radionica / osoba: 450kn
Dvije radionice / osobe: 800kn (Popust 100kn)
Tri radionice / osobe: 1150kn (Popust 200kn)
Četiri radionice / osobe: 1500kn (Popust 300kn)
Broj mjesta po radionici je 12.
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Špičekova škola - REGIJA / Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća. * Popust je potrebno iskoristiti unutar 2 tjedna od održavanja radionice.
Veselimo se druženju i kuhanju :)