Ako nemate vremena razmišljati o uravnoteženim, zdravim i ukusnim obrocima, a još manje o njihovoj pripremi, a zanima vas zdravo i maštovito kuhanje, imamo pravo rješenje za vas. Pridružite nam se na radionicama zdravog kuhanja na kojima ćete naučiti sve kulinarske trikove. Saznat ćete i kako brzo isplanirati tjedni jelovnik i pripremiti si nešto jednostavno, ukusno i zdravo.
Radionica je namijenjena prvenstveno zaposlenim ljudima koji žive ubrzanim ritmom i teško im je uskladiti posao i zdravu prehranu. Iako svi često posegnemo za brzim rješenjima, cilj radionica je pokazati kako zdrava prehrana može biti ukusna i brzo gotova.
Radionice su organizirane tako da svatko može naći nešto baš po svojoj mjeri. Prijavite se za jednu ili više od četiri navedene teme i uživajte u ugodnoj atmosferi i druženju, pripremi hrane i diskusiji, a najbolji dio je taj da sve što skuhate – i pojedete! Preostale teme u nastavku.
Svi polaznici dobivaju dva dara: set 3 kuharice Veljka Barbierija i set od 4 gastro časopisa Dobar tek!
Kada: 30.11. ili 02.12. / 18-20h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr ili 091 481 44 66
Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 150kn
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Akademija - DATUM
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Slijedeće teme:
Tema 1: Organska klopa – recept zdravlja za sve generacije!
30. 11. 2015. /02.12. 2015.
Tema 2: Zdravo, brzo, vege!
07.12. 2015. /09. 12. 2015. /14. 12. 2015. /16. 12. 2015.
Tema 3: Bez glutena i laktoze, molim!
18. 01. 2016. /20. 01. 2016. /25. 01. 2016. /27.01. 2016.
Tema 4: Prezimi zdravo i vitko!
01. 02. 2016. /03. 02. 2016. / 08. 02. 2016. /10. 02. 2016.
Veselimo se druženju i kuhanju :)