Kolovoz 2017.
01.08.
31.08.

Radionice

Škola vege kuhinje 4/10: Vitalnost & detoksikacija - Vege Style!
21.01.2016

Kako prezimiti vitalno, bez prehlada, a jako fino? Mi znamo!

Ideja Škole je kroz 10 tematskih radionica naučiti kako jesti i kuhati veganski dakle, bez namirnica životinjskog podrijetla. U opuštenoj atmosferi zajednički kuhamo više od 40 recepata.

Učimo kako organizirati jelovnik, kupovinu i kuhanje bez mesa te čime meso nadomjestiti i kako te zamjene pripremiti. Nikolina odgovara na sva pitanja koja ćete imati u vezi individualnih potreba, preporuka i savjeta. Pripremamo 4 recepata koji će zadovoljiti i najveće gurmane, družimo se i uživamo u pripremljenim specijalitetima!

Na radionici učimo:

kuharske tehnike i obradu namirnica biljnog podrijetla

kako zamijeniti namirnice životinjskog podrijetla

učinkovito planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje

zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju

praktične savjete i trikove vege kuhanja

Pripremamo:

Zeleni smoothie

Miso juha

Pareno povrće s finim preljevom od kikirikija

Salata od cikle, mrkve i jabuke

 

Polaznici radionica dobivaju diplomu i 2 dara:

Poklon paket Annapurna prirodne hrane i popust od 20% na kupovinu u voćarna.hr

Veselimo se druženju, pripremi i uživanju u večeri :)

 

Kada: 21.01.2016. / 18-20:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena: 350kn 

Popust za prijave do 31.12.2015. 50% - 175 kn

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Vege 4. 
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

VODITELJICA:

Nikolina Plenar, veganka i učiteljica veganske kuhinje. Uz osobno iskustvo od 4 godine veganske prehrane i kuhanja, iza sebe ima i bogato iskustvo vođenja radionica vege kuhinje. Ljubav prema veganskom kuhanju rezultirala je poznavanjem svega od, izvan i između alfe & omege po pitanju veganske kuhinje. Blagdani, snack, slastice, različite svjetske kuhinje… što god poželiš, ona može pripremiti. I to izvrsno. Što je još važnije, može tebe naučiti kako to izvrsno pripremiti :)

Još uvijek ne vjeruješ u kajganu bez jaja? Izazivamo te na Školu vege kuhinje!

 

PARTNERI

Annapurna – prirodna hrana

Voćarna.hr

 

 

 

Mala PIVSKA Škola
11.09.2017
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463