Svibanj 2019.
01.05.
31.05.
4.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
5.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
Radionica
05.05.2019
7.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
8.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
11.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
Radionica
11.05.2019
12.
13.
Radionica
13.05.2019
15.
Radionica
15.05.2019
17.
Ciklus radionica
17.05.2019 do 19.05.2019
18.
Ciklus radionica
17.05.2019 do 19.05.2019
Radionica
18.05.2019
19.
Ciklus radionica
17.05.2019 do 19.05.2019
20.
Radionica
20.05.2019
25.
26.
Radionica
26.05.2019
27.
Radionica
27.05.2019
Poklon bon

Radionice

Špičekova Škola 4/4 - 28.01. Primorska Hrvatska: PLAVA RIBA
28.01.2016

Nauči pripremiti delikatesna jela od majstora!

Poznata  Špičekova je da “Jelo mora ispasti kak Bog zapoveda”. 

Poznat je Špiček po mnogočemu, ponajviše po majstorstvu u tradicionalnoj

hrvatskoj kuhinji.  Nauči pripremati  delikatesna jela od majstora upravo tako – kak Bog zapoveda!

 

Špičekova škola - 4 hrvatske regije kroz 4 radionice  

Polaznici svake radionice dobivaju 4 dara!

 

***
Posljednja radionica 28.01.2016.

Primorska Hrvatska. Fokus: PLAVA RIBA

Špiček te uči:

Marinirani inćuni

Srdela pohana u parmezanu

   Capaccio od plave ribe

Prilozi 

Dar
Teglica mariniranih inćuna. Diploma. Recepti.

________________________________________________________________________________

           Kada: 28.01.2016., četvrtak / 18-20h
            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66
Cijena:  
    Jedna radionica / osoba:   450kn

      Dvije radionice / osobe:   800kn (Popust 100kn)
          Tri radionice / osobe: 1150kn (Popust 200kn)
   Četiri radionice / osobe: 1500kn (Popust 300kn)

 

Broj mjesta po radionici je 12.

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.  Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809  
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis:  Špičekova škola 4  /   Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.    

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466