Svibanj 2017.
01.05.
31.05.
4.
9.
Ciklus radionica
09.05.2017 do 09.04.2017
13.
15.
Ciklus radionica
15.05.2017 do 26.04.2017
16.
Radionica
16.05.2017
17.
Radionica
17.05.2017
18.
22.
Radionica
22.05.2017
23.
Radionica
23.05.2017
24.
Radionica
24.05.2017
25.
29.
31.
Radionica
31.05.2017

Radionice

The Beer Academy: How to Judge Beer / Kako prosuditi pivo
06.02.2016

Tečaj po licenci prestižne londonske The Beer Academy

„Kako prosuditi pivo“ je tečaj namijenjen stručnjacima, zaljubljenicima i početnicima koji žele probati i ocijeniti kvalitetu i stil piva. Stečeno znanje može se koristiti pri svakom kušanju i uživanju piva, ali kao i priprema ocjeniteljima koji sudjeluju u panelima, slijedeći unaprijed definirane procese i standarde. 

Polaznici će nakon tečaja steći znanje o :

  • osnovnoj  pivarskoj terminologiji
  • glavnim organoleptičkim karakteristikama piva i odakle oni potječu
  • glavnim manama piva
  • prepoznavanju glavnih stilova piva
  • razlikovanju piva istog stila
  • funkcioniranju ocjeniteljskih panela

Koji nivo znanja je potreban za pohađanje ovog tečaja?

Za uspješno pohađanje How to Judge Beer tečaja nije potrebno prethodno znanje, jer je tečaj zamišljen kao uvod u ocjenjivanje piva kroz interaktivan, strukturiran i sažet način.

Održavanje tečaja

  • Jednodnevni
  • Minimalni broj polaznika je 8
  • Maksimalni broj polaznika je 14

Ispit

Ovaj tečaj završava ispitom koji traje sat vremena, ispunjava se on-line, a pitanja su na bazi višestrukog izbora.

Cijena

  • 1.250,00 HRK

Cijena tečajeva The Beer Academy u cijeni uključuju upisninu, materijale za učenje, troškove ispita i PDV. Pivo  je također uključeno u cijenu, a sve uzorke izabire odobreni predavač The Beer Academy i predstavljaju reprezentativna piva za stil i kvalitetu koja se podučava.

Dokumenti

Za dodatne informacije i prijavu, klikni na:

 

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463