Kolovoz 2017.
01.08.
31.08.

Radionice

Čoko - kavene radionice za Festival kave i čokolade
11.02.2016 do 14.02.2016

Nauči raditi prefine recepte i napravi slatki dar za Valentivno!

Pridruži se čoko - kavenim radionicama koje Centar za kulturu prehrane organizira u sklopu Zagreb Coffee&Choco Festa!

Tijekom Festivala, u razdoblju od 11.-14.02.2016., održati će se 8 radionica u dva bloka, termina. Prvi blok, slastičarske radionice izrade jestivih slatkih darova za Valentinovo i drugi blok, tematske kulinarske radionice u suradnji s autoricama bloga Jedozovni duo.

Više informacije u nastavku!

 

11.02.2016.

12.02.2016.

13.02.2016.

14.02.2016.

1.Blok

16:30 – 18h

Svaki dan izrađujemo jestive darove za Valentinovo koji se sastoje od keksića i truffles. Ideja je da polaznici kreiraju svoju kombinaciju okusa od ponuđenih i tako personaliziraju svoj dar. Uz to, nauče raditi izvrsne truffles i keksiće. Izrađene darove na kraju ukrašavamo. Pakiraju se u pripremljene kutijice, polaznici mogu izraditi poruku.

1.        Crni truffles

2.        Bijeli truffles

3.        Cantuccini

4.        Kavena srca

2. Blok

    19 - 21h

Bučoko

Kruh od buče i čokolade (neutralno/slano)

Izrada namaza uparenih s bučokom:

-           Avokado

-           Bučine sjemenke

-           Fetta+chilli

Tart od kave

Izrada 3 vrste prhkog tijesta

Učenje razlike među njima te pripreme s odgovarajućim dodacima i kremama

2 vrste kreme za tart

Čokoladna domaća tjestenina

Izrada domaće tjestenine od čokolade

(prolazi se i recept te postupak izrade uobičajene domaće tjestenine tjestenine)

Izrada 3 vrste umaka uparenih s čokoladnom tjesteninom

Raw Coffee&Chocolate

Sirove slastice na bazi kave i čokolade

3-4 autorska recepta

 

 

Broj mjesta je ograničen – rezerviraj svoje!

 

Kada: 

11.,12.,13. ili 14.02.2016.

Termin 1: 16:30-18h Izrada slatkih darova koji se nose doma (4 recepta)

Termin 2: 19:00-21h Kuhanje s kavom, čokoladom i Jedozovnim duom!

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66

 

 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Čoko radionica - Datum i termin

Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

 

Veselimo se druženju, pečenju i grickanju :)

Mala PIVSKA Škola
11.09.2017
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463