Svibanj 2019.
01.05.
31.05.
4.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
5.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
Radionica
05.05.2019
7.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
8.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
11.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
Radionica
11.05.2019
12.
13.
Radionica
13.05.2019
15.
Radionica
15.05.2019
17.
Ciklus radionica
17.05.2019 do 19.05.2019
18.
Ciklus radionica
17.05.2019 do 19.05.2019
Radionica
18.05.2019
19.
Ciklus radionica
17.05.2019 do 19.05.2019
20.
Radionica
20.05.2019
25.
26.
Radionica
26.05.2019
27.
Radionica
27.05.2019
Poklon bon

Radionice

Škola kuhanja! Tema 2/6 Jela na žlicu
25.02.2016

Kuhanje temeljca i krem juhe, gulaš, zapečeni grah s pogačicama, sarma :)

Ideja Škole kuhanja je kroz 6 radionica naučiti

- kuharske tehnike i obradu namirnica 
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove 
- osnovne slastičarske recepte
- uparivati hranu i vino

2. JELA „NA ŽLICU“ 

- Osnove juha: kuhanje temeljca, bistre juhe
- Kuhanje krem juhe
- Gulaš
- Grah – zapečeni grah s pogačicama
- Sarma
- Desert: čoko mousse 

Radionice su tematske, uz ono što je u fokusu, pripremamo priloge tako da učimo dodatne elemente npr. pravilnu pripremu rižota, izradu domaćih njoka itd. Tema slastica nije posebna tema, na svakoj radionici radimo jedan desert. Uparivati hranu i vino učimo na svakoj radionici uparivanjem vina uz glavno jelo radionice. 

 

Teme (Detaljno o svim radionicama OVDJE )

1. Domaća tjestenina i umaci 29.01.
2. Jela „na žlicu“ 25.02.
3. Bijelo meso 18.03.
4. Crveno meso 28.04. 
5. Riba i plodovi mora 20.05.
6. Domaći kruh i namazi (slatki i slani) 30.06.

Voditeljica: Andrea Cukrov

Kada:  Siječanj – lipanj 2016.
6 radionica, jednom mjesečno - posljednji četvrtak u mjesecu od 18-20:30h.

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena:
Radionica: 350kn / Škola (6 radionica) 2100kn
Popust za prijave do 05.02.2016. 50% 
Radionica (175kn) / Škola (1050kn)


Broj mjesta za Školu kuhanja i pojedine radionice je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju).
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. 


 

 

 

 

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466