Travanj 2017.
01.04.
30.04.
2.
9.
Radionica
09.04.2017
11.
Radionica
11.04.2017
12.
13.
Radionica
13.04.2017
18.
Radionica
18.04.2017
19.
Radionica
19.04.2017
20.
24.
Radionica
24.04.2017
25.
Radionica
25.04.2017
26.
Radionica
26.04.2017
27.
Radionica
27.04.2017

Radionice

Put oko svijeta kroz kuhinju: Japan - Filetiranje ribe
05.03.2016

Masterclass: Yukei Amano - kuhar japanskog veleposlanika

Otiskujemo se na gastro putovanje kroz svjetske kuhinje put  Japana! Putovali smo već u Japan sa starim prijateljima iz trgovine japanskim specijalitetima Destinatio Tokyo koji dovode izvrsnog japanskog kuhara Yukei Amana. Yukei kuha za japanskog veleposlanika, a sada i za deset polaznika radionice! Uči nas savršeno filetirati ribu i pripremati ju na tri načina: 

SIROVO * GRILL * YUBIKI 

Svi polaznici dobivaju dar:

diplomu, recepte i 15% popusta* u trgovini Destinatio Tokyo!


Kada: 05.03.2016./ 18-20h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66

Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 400kn

Popust: Za uplate do 03.03.2016. (300kn) 

              Za dvije kupljene radionice (550kn)

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - FILETIRANJE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

*Popust je potrebno iskoristiti u roku 2 tjedna nakon održavanja radionice.

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Muffini & Cupcakesi
24.04.2017
Francuska
25.04.2017
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463