Siječanj 2019.
01.01.
31.01.
14.
Radionica
14.01.2019
18.
21.
Radionica
21.01.2019
25.
Ciklus radionica
25.01.2019 do 27.01.2019
26.
Ciklus radionica
25.01.2019 do 27.01.2019
27.
Ciklus radionica
25.01.2019 do 27.01.2019
Radionica
27.01.2019
28.
Radionica
28.01.2019
Poklon bon

Radionice

Škola kuhanja! Tema 3/6 "Bijelo meso"
30.03.2016

Sve tajne pripreme bijelog mesa i najslasniji recepti!

Ideja Škole kuhanja je kroz 6 radionica naučiti

- kuharske tehnike i obradu namirnica 
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove 
- osnovne slastičarske recepte
- uparivati hranu i vino

. BIJELO MESO

- Upoznavanje s bijelim mesom i vrste bijelog mesa
- Priprema piletine i trančiranje piletine
- Kuhanje umaka od batka i zabatka
- Rolanje i punjenje pilećih prsa te pileća prsa na naglo
- Priprema salete s piletinom za predjelo
- Priprema pire krumpira za prilog
- desert lisnata štrudla od jabuke s umakom od cimeta

Radionice su tematske, uz ono što je u fokusu, pripremamo priloge tako da učimo dodatne elemente npr. pravilnu pripremu rižota, izradu domaćih njoka itd. Tema slastica nije posebna tema, na svakoj radionici radimo jedan desert. Uparivati hranu i vino učimo na svakoj radionici uparivanjem vina uz glavno jelo radionice. 

 

Teme (Detaljno o svim radionicama OVDJE )

1. Domaća tjestenina i umaci 29.01.
2. Jela „na žlicu“ 25.02.
3. Bijelo meso 30.03.
4. Crveno meso 28.04. 
5. Riba i plodovi mora 20.05.
6. Domaći kruh i namazi (slatki i slani) 30.06.

Voditeljica: Andrea Cukrov

Kada:  Siječanj – lipanj 2016.
6 radionica, jednom mjesečno - posljednji četvrtak u mjesecu od 18-20:30h.

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena:
Radionica: 350kn / Škola (6 radionica) 2100kn
Popust za prijave do 05.02.2016. 50% 
Radionica (175kn) / Škola (1050kn)


Broj mjesta za Školu kuhanja i pojedine radionice je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju).
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. 


 

 

 

 

MACARONS
21.01.2019
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466